Bedelli E-Devlet Kovid testi sayfası yok
25 ve 27 kasım evrak alma başlangıç yazıyor, ve bu tarihlerde covid anket doldurup belirlenen sağlık kuruluşunda test yapacağımız söylenmişti, ama e-devlette bu anket sayfasını bulamadım. Telefona da 26 ve 27'sinde testinizi yaptırıp 27'sinde sevk belgenizi alınız yazıyor.
26'sına mı ertelendi covid testi, yoksa ben mi bulamadım? Ve de 27'sinde alınan sevk belgesinden sonra 28 yol izni, 29'unda kışlada mı olmamız gerekecek heralde, doğru mu?
Bedelli gidenler, 3-4 hafta boyunca ne yaptınız?
Kapıdan girdiniz. Ne yapılıyor bütün gün? Tamam yat kalk zıpla koş da bunlar bir yere kadar değil mi? Sabah 6'dan akşam 6'ya kadar bunlar mı yapılıyor her gün? Jeopolitik eğitim gibi dersler var mı, yoksa "sen ersin ne işine yaracak sen hopla zıpla yeter" mi?
Ne götürdünüz yanınızda ve neyi keşke yanıma alsaydım veya keşke getirmeseydim, hiç işime yaramadı dediniz?
Giyim kuşam konusunda, sivil olarak takıldığınız belli bir süre oldu mu, yoksa baştan aşağı haki mi?
Silah eğitiminde 10 mermi sıkabildiniz mi, yoksa "ne 10'u, sadece silahı söküp taktırdılar" mı?
15 güne askere gideceğim. Kasım 2021 sınıflandırma dönemi. Sınıflandırma grubu 1 yazıyor.
Evrak alma başlangıç 25/11/2021 ve Evrak alma bitiş 27/11/2021 var.
Buna göre birliğe ne zaman teslim olmam gerekiyor? 27'sinde mi? 25'inde alacağım evrak nedir?
25'inde evrak vesaire alıp covid testi, sonra da 27'sine kadar kışlada mı olmam gerekiyor?
Traş makinesi götürme çalınır gibi şeyler okumuştum. Vatan için gidilen bir yerde böyle hırsızlık yapanlar hala var mı?
Bir de genel olarak ne yapılıyor her gün 8'den 5'e kadar? Mermi olarak 3-5 tane anca sıkıldığını duymuştum. Fiziki eğitim dışında ders olarak da eğitimler veriliyor mu?
Şunu kesin al/yap, şunu kesin alma/yapma diyeceğiniz şeyler var mı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.444 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları