Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi dron ve dslr video kayıtlarının çok yüksek boyutlu olması arşivleme konusunda kanayan yaram.
İlk sorum. Bu videoları ilerde de kurguda kullanacağım için orjinal haliyle saklamak istiyorum. Bunu yaparken convert işlemi yerine rar-zip gibi arşivleme programları ile sıkıştırıp lazım olduğunda tekrar açıp orjinal videoyu kullanabilir miyim?
ikinci sorum ise videolardan özet görüntüler almak istiyorum. Örneğin videodan eşit aralıklarla 10 tane ekran görüntüsü alıp tek resimde birleştirerek bana çıktı versin. Buna örnek olarak eskiden film indirdiğim sitelerde tek resim içinde filmin farklı zamanlarından alınmış ekran görüntüleri ve dosya adı, uzunluğu, bitrate gibi ayrıntıların olduğu dosya vardı.
Benzer konulara baktım ama tam bir çözüm bulamadım. Tavsiyelerini bekliyorum. Herkese iyi forumlar şimdiden.
öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım arkadaşlar herkese iyi forumlar.
benim ihtiyacım olan çok katlı ve uzun bir evde kablosuz olarak ses sistemi yerleştirmek. Kablosuz olması gerekiyor çünkü kullanılacak yer müze gibi bir yer ve kablo çekmemin imkanı yok. Wifi dağıtım sistemindeki repeaterlar gibi hem alıcı hem de verici görevi görebilecek ve bir sonraki hoparlöre aktarım yapacak sistem var mıdır yada çok kuvvetli sinyal ile mi yayın yapılması gerekir?
Alternatif olarak önerebileceğiniz bir durum varsa çok sevinirim. Yaklaşık olarak 15 adet hoparlör kullanmayı planlıyorum.
edit: galiba fm yada am verici yapıp bluetooth hoparlörler ile kullanmak en mantıklısı
|
Eklediğim ve daha önce kullandığım konum artık gözükmüyor
|
|
Twitch bir garip hız sorunu?
|
win8.1 bluetooth kulaklığa bağlanma sorunu
Bluetooth kulaklık tuş görevini değiştirme?
|
lazer gravür ve mini CNC için yardım, öneri?
|
Bu arkadaşın cinsi nedir acaba?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 160
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.294 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic