kulaklığı eşleştiriyorum ancak bağlanamıyor kulaklığa bu yüzden kayttan yürütme aygıtı olarak seçemiyorum başka bir bilgisayarda win 10 üzerinde denedim normal olarak çalışıyor ama benim pc de bağlanmıyor servislerden bluetooth eller serbest modülü çalışıyor ve driverler güncel sizce çözüm nedir?
farklı kulaklık denedim yine aynı sorun devam ediyor neyden kaynaklanıyor acaba
bluetooth un sürücüsü sıkıntılı gibi
zeki1981
kullanıcısına yanıt
laptopun destek sayfasındaki son driverlar yüklü hocam ayrıyetten driver magician ile güncellemelere baktım herhangi bir güncelleme yok bluetooth için ama wifi için var acaba aynı kart üzerinde de wifi driver güncellemesi yapsam etkiler mi bluetoothu
quote:
Orijinalden alıntı: NocHe
laptopun destek sayfasındaki son driverlar yüklü hocam ayrıyetten driver magician ile güncellemelere baktım herhangi bir güncelleme yok bluetooth için ama wifi için var acaba aynı kart üzerinde de wifi driver güncellemesi yapsam etkiler mi bluetoothu
driver magic kullanmayın. notebookun kendi sayfasında sürücü varsa wifi yi güncelleyin.
zeki1981
kullanıcısına yanıt
kendi sayfasındaki driverler 2014 tarihli iobit driver booster ile arattım bluetooth için bulamadı ancak wifi için driver güncellemesi buldu onu yükledim ancak değişen bir durum yok galiba bana win10 yolu gözüktü lisanslı olduğu için 8.1 kullanıyordum format zamanı da geldi sayılır optimize edilmiş bir win10 arıyorum şimdi yardımınız için teşekkürler hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme