Peugeot 301 Active için 2 adet kapak arıyorum
Selam arkadaşlar,
Aşağıda eksik 2 kapak yerlerinin resmini çektim. İstanbul Üsküdar'da oturuyorum.
Birincisi kolçağın arkasında arka koltuk arkasından görülebilen yere yakın yerdeki kapak,
İkincisi sol arka koltuğun arkası, camla koltuk arasındaki büyük kapak.
Nereden bulabilirim acaba bunları? Aracı geçen hafta 2. el satın aldım. Şimdiden teşekkür ederim.
LG Oled TV'de USB'den Dizi İzleme
Merhabalar,
LG televizyonuma harici SSD'mi takarak içindeki dizileri izlemek istiyorum. Hepsi mp4 formatında ve TV destekliyor. Ama benim tam istediğim dizilerin TV'yi tekrar açtığımda kaldığı yerden devam edebilmesi. PS5'im var oradan da izleyebiliyorum ama çok pratik olmuyor ve eşim de zorlanıyor. Mi Stick gibi birşey alsam yardımı olur mu? Seçeneklerim nelerdir acaba? Şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşlar selam,
Haftaya pazar nikahım var. Bugün belediye çıkışı merdivenlerde ters basıp ayağımı burktum. Röntgen sonrası sağ ayak tarak kemiğinin sağında çatlak görüldü. Alçıya gerek yok dedi doktor. Özel bir bandaj gibi birşey aldım, krem ve ağrı kesici verdi. Ayak normal dururken hiç ağrı yok, üstüne basınca sızlıyor ama.
Cumartesi günü ankara'ya uzun yol araç kullanmam gerekliydi. Sizce bu şekilde kullanmam doğru olur mu? Ayağı ileri geri yapabiliyorum çok az bir ağrı oluyor sadece. Araç otomatik vites.
silindi
|
-
|
|
30 BİN TL ARAÇ TAVSİYESİ
|
Diablo 3 - 25 Yaş Ortalama Klan
|
Interval Koşu Programı Hakkında
|
Evkur Online Alışveriş
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 215
İkinci El Bölümü Mesajları: 175
Konularının görüntülenme sayısı: 24.199 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El