Samsung a35 ekranda kasma
Arkadaşlar merhaba, telefonumda son birkaç gündür kısmi bir yavaşlama ve ekranda hissettim. Alalı henüz 1 ay oldu. Oyunlarda ve menüde gezinirken biraz ekranda biraz kasma olmaya başladı.Cpu monitör programından baktığımda işlemcinin telfon boşta iken bile %50 civarında çalışıyor normal mi? Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak, güvenli modda çalıştırmak, tüm uygulamaları silmek, virüs malware taraması vs gibi yazılımsal olarak yapılabilecek tüm işlemler yaptığımı düşünüyorum. Servise göndermeyi düşünüyorum. Sizce tarafımca yapılabilecek başka bir eylem ne olabilir ? Teşekkürler.
Win 10/11 de uykudan uyanamama problemi
Merhaba arkadaşlar. Win 10 ve 11 de pcyi uykudan uyandırdığım zaman pc çalışıyor ama ekranım siyah kalmaya devam ediyor. İnternette yazan tüm sorun çözümlerini (güç seçenekleri ayarları, karma uykuyu kapatma, ekran kartı güncelleme-geri yükleme, regedit ayarları, cmd komutları vs..) denedim ama bir türlü bu sorunu çözemedim. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer işletim sistemlerinde bir sorun yaşamıyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşamış arkadaşlardan çözüm önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Grafik kartım : Asus hd 7790 2gb
Onboard ekran kartı devrede iken sistem video belleği 0mb göstermesi
Arkadaşlar merhaba,
Grafik kartım arızalandığı için onboard ekran kartını kullanmaya geçtim. Harici ekran kartı kullanımda iken 'sistem video belleği'nin 0mb olarak gözükmesinin normal olduğu, ekran kartı kendi belleğini kullandığı için bu şekilde gözüktüğü bilgisi tüm forumlarda mevcut. Bu bilgiye istinaden onboard grafik kartının devrede iken ram'den kullandığı hafızayı 'sistem video belleği' kısmında göstermesi gerekmez mi?
'bilgisayardan kaynaklanan' internet kopması
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 509 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware