Lütfen IEM kulaklık önerebilir misiniz
|
Shure Se215
Bu kulaklık müzik için kullanılır mı yoksa sadece sahne kulaklığı mı?
Sennheiser bass kablolu kulaklık tavsiyesi
Aslında Iem kulaklık almak istiyorum ıe 80s veya Ie 40 pro bass konusunda biraz fazla titizim ama bana başka kulaklık tavsiye edebilecek var mı bu kulaklıklara benzer bütçe 2000tlyi aşmasın yeterli
Sennheiser IE 80S Nasıl bir kulaklık
Bu kulaklığı almak istiyorum yani müzik zevkinin doruklarına çıkarabilecek kulakiçi kulaklık arıyorum böyle gerçekten beni yıllarca götürecek bir şey ben kablolu arıyorum ama bluetooth veya twsye karşı biriyim o yüzden gerçekten tüm sesleri ayrı hissetmek istiyorum sizce bu kulkalık uygun mudur? ya da tavsiyeniz var mıdır?
Sizce 10T mi Alınmalı yoksa 10T Pro mu?
Evet aşırı kararsız kaldım fotoğraf çeken birisiyim ama tabii sürekli yaptığım bir şey değil fotoğraf çekmek hoşuma çok giden bir şey olursa çekiyorum sadece yine de pro mu almalıyım emin değilim sadece beklemek artık usandırdı beni
|
Çok kararsızım
|
Çok kararsızım
|
Gölgeli Çiftli Görmek
Cisimleri gölgeli görüyorum.İki gözle bakarken de, tek gözle bakarken de gölgeli görüyorum.Hastalıgın İlk başlarda cisimleri yukarı doğru biraz çıkmış gölgeli olarak görürken ileriki zamalarda etrafında 4-5 tane gölgeli görmeye başladım. Bunun için göz doktoruna 3 kez gittim fakat bir sonuç alamadım tabi sadece gözlük derecelerine ve de gözüme baktılar başka işelm yapılmadı. Nörolojiye de gittim ayritten MR çekildim fakat orda da bir sonuç çıkmadı 7 aydır bu sorunla cebelleşiyorum fakat bu beni aşırı üzmeye başladı psikolojimi bozdu Dünya göz hastanesine gitmeyi düşünüyorum benim gibi bu sorundan muzdarip olan var mı?
Öncelikle merhaba ve bu konu hakkında bir yanlışım olursa kusura bakmayın şimdiden. Şimdi normalde Nikon Coolpix P900 almak istiyorum fakat malum gerçekten çok pahalı asıl amacım ay çekmek veya bu tarz çekimler yapabilmek bunun için Nikon B600 gördüm fakat Türkiye'de kullanan hiç kimse yok o yüzden sizden tavsiye bekliyorum ama işte 3000-4000TL arası bir bütçem var o yüzden biraz sıkıntı
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.907 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun