Şimdi Ara

Çok kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Ps5 mi Almalıyım yoksa Dslr Foto makinesi mi çok kararsız kaldım hem de aşırı kararsız kaldım en azından size sorsam daha iyi alınır mı Ps5

• Sadece pes ve fifa oynayacaksan alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 28 Kasım 2020; 15:18:1 >
  • Pes ve fifa oynayan biri değilim aslında
  • Aga ikisine de sahip biri olarak kesinlikle PS5.  

• Aga biraz ps5ten bahsedebilir misin ve de foto makinesinden
  • İkisine de sahip olamayan biri olarak ben de Ps5 diyorum. Fotoğraf çekimini hobi amaçlı yapacaksan zaten kesinlikle ps5 diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fsocietyenabled kullanıcısına yanıt

Fotoğraf makinesini hobi olarak kullanıyorum öyle profesyonel bir çekim yapmıyorum. Çok üstün bir makine de değil zaten başlangıç seviyesi için.

PS5 özellikle şu an salgın zamanında evde sürekli olduğum için uzun süreler kullanıyorum, her gün açıp oynuyorum. Fotoğraf makinesi belki 1 yıldan fazla süredir çantasında duruyor.

PS5'te mesela yeni oyun almadım henüz PS4 oyunlarını oynuyorum ama o oyunlarda bile fark ediyor. SSD olması zaten başlı başına bir fark. Fotoğraf makinesi ile PS5 arasında nasıl kararsız kaldın onu anlayamadım ben.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında bir dünya para vererek aldığım foto makinesi vitrinde kutusunda duruyor. Cep telefonu haricinde foto çekmiyorum yıllardır. Hiç gerek yok. En fazla boynuna asıp topluluk içinde gezersin.

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Haklısın galiba
  • Belki deneyimlesem senin dediklerine çok katılırım
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Eğer böyle köşeye atıcaksam ikinci el bir tane alırım daha iyi yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.