Yağmur sırasında kesilse anlarım ki kesilmediğini gördüm daha önce. Ama yağmur durduktan sonra saatlerce kesinti olmasının sebebi nedir? Akşam saat 7-8 arasında 20 dakika kadar gök gürültülü yağmur yağdı. Şu anda saat gece yarısını geçti ve internet hala yok. Benzer şeyler daha önce de oldu. Bunun sebebi nedir?
Oyun oynarken Wi-Fi bağlantısı kopuyor.
Evet normal kullanırken hiçbir sıkıntı yok. Ama ne zaman oyuna girsem biraz sonra Wi-Fi bağlantısı kesiliyor. Oyunu arka plana alıp tekrar bağlayıp oyun arkada çalışırken yine sorunsuz gezebiliyorum internette. Oyuna geçiş yapınca tekrar kopuyor. Ayrıca ethernet kablosu ile bağlanınca da sıkıntı olmuyor.
Bilgisayar modeli MSI GE73VR 7RF Raider dizüstü. Biraz araştırdım ama çözüm bulamadım. Aklına bir şey gelen varsa yardım ederse çok iyi olur.
Bu ülkede ne zaman düzgün internete erişebileceğiz?
Turkcell Superbox 20Mbps olan sınırsız paketi kullanıyordum. Süresi bittiği için mecbur paket değiştireceğiz. Adamlar sınırsız paketin hem hızını 15'e düşürüp hem fiyatı yükseltmişler. 20Mbps kullanırken bile akşamları internet can çekişiyordu. Müşteri hizmetleri bir bok yapamadı. Kendim çözdüm sorunu. Komedi resmen.
Turknet'e başvurdum bunlardan kurtulmak için. Başvuruyu alırken görünen altyapı ne olduysa başvurduktan sonra kayboldu. Bu yüzden de bağlayamıyorlarmış. 2 günde bir arayıp aynı şeyi tekrar ediyorlar papağan gibi. Açmıyorum tabi ben de. "Türk Telekom'a bildirdik, ne kadar süreceği belli değil" diyorlar. İşimiz Türk Telekom'a kaldıysa zaten orada umut yoktur. En azından bir ekip gönderip gelip baksalar. Bağlarız ya da bağlayamayız deseler de işimize baksak.
Mecburen 15Mbps olan paketi aldım. Bir umut Turknet'ten olumlu bir haber gelirse artık cayma bedelini ödeyip ona geçeriz. Çünkü arada çok fiyat farkı var. Kısacası bu ülkede hangi işimiz düzgün ki bu düzgün olsun. Biz de bunları düşünmemeye çalışıp akıl sağlığımızı korumaya çalışıyoruz işte.
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 439
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.031 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 750 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun