Merhabalar. Lenovo Ideapad 3 Laptop'umun an itibariyle ekranında bir sorun oluştu. Bir sorun belirtisi yokken kütüphaneden kısa bir süreliğine ekranı kapatıp çıktım, geldiğimde ise fotoğraftaki gibi idi. Ekranı sert bir şekilde de kapatmadım. Laptop çantasıyla beraber özenli bir şekilde kullanıyorum.
Garanti süresinin bitmesine 2 ay var. Teknik servise göndereceğim. Garanti kapsamında değerlendirilir mi? Garanti kapsamında değerlendirilmezse karşılamam zor. Ne yapabilirim bunun için?
Ben bir şey yapmadım aslında ama (yaptıysam da farkında değilim) Kullanıcı Hatası derlerse ne gibi bir ücret ödemek zorunda kalırım? Ne yapmalıyım. Tavsiyesi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Maalesef TürkTelekom kullanıcısıyım. TP-LINK modemimle beraber sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ben üniversiteyken modem arızalanmış ve evdekiler Zyxel VMG3312-B10B modem bağlamışlar. Birkaç kere müşteri hizmetlerini aradım. Tamam ayarlarınızı güncelledik, bizden kaynaklı bir sorun gözükmüyor, şu anda sistemimde arıza var daha sonra arayın falan diyerek geçiştiriyorlar. Modemi fabrika ayarlarına sıfırladım yine değişen bir şey olmadı. Neyse internet sağlayıcıdan mı modemden mi kaynaklı bilmiyorum şu anlık.
Zyxel modeme geçtiğim günden beri gerçekleşen sorunlar şu şekilde:
- Modem cihazlarda bazen gözüküyor, modemin yanındayken de bu şekilde. Gözüktüğü zaman hemen bağlanıyorum. Ancak 5 dakika gibi bir süre içinde bağlantı kopuyor. Laptopta internet yok, güvenli halini alıyor. Biraz sonrada tekrar kablosuz ağ kayboluyor ve uzun bir süre gözükmüyor.(Bir-kaç saat)
- Bazen gözüken kablosuz ağların arasında tek diş çeker halde görüyorum hemen bağlanıyorum ve bütün dişler çekiyor hale geliyor. Sorunsuz çalışıp bir kaç dakika sonra bağlantı kopuyor, tekrar kablosuz ağ bulunamaz hale geliyor. Laptopta da bu şekilde, diğer mobil cihazlarda da sorun bu şekilde.
|
|
|
|
|
|
Saç Dökülmesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.345 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar