Şimdi Ara

Zyxel Modeme Geçtim Kablosuz Ağ Gözükmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Maalesef TürkTelekom kullanıcısıyım. TP-LINK modemimle beraber sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ben üniversiteyken modem arızalanmış ve evdekiler Zyxel VMG3312-B10B modem bağlamışlar. Birkaç kere müşteri hizmetlerini aradım. Tamam ayarlarınızı güncelledik, bizden kaynaklı bir sorun gözükmüyor, şu anda sistemimde arıza var daha sonra arayın falan diyerek geçiştiriyorlar. Modemi fabrika ayarlarına sıfırladım yine değişen bir şey olmadı. Neyse internet sağlayıcıdan mı modemden mi kaynaklı bilmiyorum şu anlık.

Zyxel modeme geçtiğim günden beri gerçekleşen sorunlar şu şekilde:

1. Modem cihazlarda bazen gözüküyor, modemin yanındayken de bu şekilde. Gözüktüğü zaman hemen bağlanıyorum. Ancak 5 dakika gibi bir süre içinde bağlantı kopuyor. Laptopta internet yok, güvenli halini alıyor. Biraz sonrada tekrar kablosuz ağ kayboluyor ve uzun bir süre gözükmüyor.(Bir-kaç saat)
    2. Bazen gözüken kablosuz ağların arasında tek diş çeker halde görüyorum hemen bağlanıyorum ve bütün dişler çekiyor hale geliyor. Sorunsuz çalışıp bir kaç dakika sonra bağlantı kopuyor, tekrar kablosuz ağ bulunamaz hale geliyor. Laptopta da bu şekilde, diğer mobil cihazlarda da sorun bu şekilde.

• Modem Bozuk Büyük ihtimalle laptoptan ethernet kablosu ile modeme bağlanıp modem arayüzüne gir ordan modemi fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun apartmana gelen altyapı ile modem arasında ki kablodaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.