İlginç monitor arızası
|
Milyon dolarlık soru: Smart tv - mi box - aux çıkış
Merhaba
Biraz fantastik bir soru ile huzurlarınızdayım.
Bir adet smart tvim (lg 55 up75006).
Bir adet mi box s cihazım
Bir adet de 2.1 ses sistemim (lg xboom lk72b) var.
Mi box ve ses sistemi 3.5 mm aux kablo ile bağlı. Mi box kullanırken her şey yolunda.
Ancak Tv ethernet ile bağlı olduğundan netflix ve prime videoyu tvdeki uygulama ile izliyorum. Tv de kulaklık çıkışı yok sadece Bluetooth, optik çıkış ve hdmi arc var. Bu yüzden ses sistemine Bluetooth ile bağlı. Ancak bazen sesde atlamalar yapıyor ve kısa süreli tvyi kapattığımda /uyuttuğumda bağlantı kopuyor ve ses sistemi kapanıyor. Sürekli aç kapa ve mod seçmem gerekiyor.
Şimdi tv hdmi arc destekliyor. Mi box hdmi arcdan gelen tv sesini kendi aux çıkışından ses sistemine aktarabilir mi?
Teşekkürler
İstanbul'da tamirci tavsiyesi
Merhaba
Sonxy z5 in şarj entegresi arızalı. Tamir edecek güvenilir tamirci tavsiye edebilir misiniz?
55 inç üstü monitör yok mu?
Merhaba
55 ve üzeri sadece monitör olarak satılan ekran neden yok ya da ben mi bulamıyorum?
Günümüzde tv box, xbox, ps benzeri cihazları kullanan pek çok insan var. Tek ihtiyacı olan hdmi girişli bir ekran. Yani tv ve smart özelliğine gerek yok. Dolayısıyla maliyet çok ciddi düşük olacaktır. Bu pazar açığını firmalar göremiyor mu ben mi yanlış düşünüyorum?
|
teknistore dan telefon alıp fransadan getirtmek
|
eski ekran kartı - 4k led tv - hertz - 5.1 ses
|
|
samsung vs 4k (samsung ue-40h6270 vs lg 40ub800v)
|
huawei p1 xl bataryası p1 e olur mu
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 299
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 16.080 (Bu ay: 239)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 64 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware