Türk kripto para borsası Bitexen yeni bir kampanya başlattı. Başlattığı kampanyaya göre bu günden önce üye olmuş herhangi birinin refrans linkinden üye olanlar 20 BTXN ve referans sahibi de 20 BTXN kazanıyor ben kazandığım 20 btxn in 10 unu size vereceğim. Toplam 30 BTXN alacaksınız.
1_ https://www.bitexen.com/sign-up?ref=615801164 linkinden siteye üye olun referanssız ödülü kazanamazsınız.
2_ KYC tamamlayın.
3_KYC yaparken ikametgah isteyecektir. E Devlet üzerinden kuruma ibraz kısmına BİTEXEN yazarak alabilirsiniz.
4_ Müşteri tanıma formunu doldurun.
5_ 10 BTXN geri ödemenizi almak için Telegram üzerinden (https://t.me/Qochqar1) benimle iletişime geçin.
Hepsi bu kadar kolay gelsin.
Audius platformu basit görevleri yerine getirmeniz karşılığında çekilebilir +9$+ değerinde coin veriyor. Verdiği coini kyc tamamlamadan claim edemiyorsunuz. Ayrıca verdiği coin birçok borsada listeli bu yüzden görevleri tamamladıktan sonra çekebilme imkanınız var Tamamladığınız görevler claim tuşuna bastıktan sonra hemen hesabınıza geçiyor. Referans olmadan 1 dolarlık referans görevini tamamlayamazsınız fakat diğer görevlerden kazanabilirsiniz. 9$+ diyorum çünkü bazı görevleri herkesin yapabilmesi mümkün değil gibi gözüküyor.
Görevler:
1) Referans linki ile kayıt olma(1$)
2) Profil bilgilerinizi (avatar resmi hakkında vs.) girme görevi (1$)
3) Mobil uygulamasını indirip giriş yapma görevi (1$)
4) 7 gün boyunca her gün 1 şarkı dinleme görevi (1$)
5) Davet ettiğiniz kişi başına 1$ olmak üzere toplam en fazla (5$)
-6) ONAYLANMIŞ Twitter ya da Instagram hesaplarınızı bağlama (5$) fakat çoğu kişinin onaylanmış hesabı olmaması nedeniyle, onaylanmış hesaplarınız olsa bile bağlamak çok da mantıklı olmaması nedeniyle saymıyorum.
-7) 3 Adet müzik dosyası ekleme (1$) bu görev hakkında fazla bir bilgim yok şarkının size ait olup olmaması önemli mi telif hakkı sorun olabilir mi bilmiyorum bu yüzden toplam ödül miktarına bu ödülü de eklemedim.
Referanssız Link: https://audius.co
Referanslı Link: KALDIRILDI
Referans ile kazanabileceğiniz miktar 5 kişi ile sınırlı olduğundan benim ref hakkım dolduğunda diğer arkadaşlar da ref linklerini atabilirler bu sayede herkes konu kalabalığı olmadan kazanabilir.
Edit: Referanslarım dolduğu için linkimi kaldırdım destek olmak isteyenler aşağıdaki arkadaşların linklerinden kayıt olabilirler.
El Yapımı PWM Fan Çoklayıcı
Merhabalar, birkaç gün önce bir arkadaşımın ricası üzerine fan çoklayıcı bir devre yaptım. Ben devrede iki fan çıkışı kullandım fakat isteğe bağlı olarak "PWM" sinyali ve güç kabloları bağlanarak daha çok fan bağlanılabilir. Kendi devremde "tach" kablosunu yani devir sinyali alınan kabloyu sadece bir fana bağladım, bu sayede bir fanın da olsa devir sinyali bilgisayarda doğru olarak okunuyor. Testlerimde devrenin sağlıklı çalıştığını gördüm fakat yanlış gördüğünüz bir kısım varsa önerilerinize açığım.
Devre Bağlantısı:
Video:
Raspberry 3B+ mı Yoksa 4 2GB modeli mi?
|
Yeni Aldığım HDD BİOS'ta Gözükmüyor
|
Matematikte Hızlanmak Pratikleşmek (Yardım)
|
Bilgisayar Topladım Açılmıyor...
|
Ev Yapımı Sıvı Soğutma
Powerbank Karmaşası
|
Blogger Mobil Tema
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 349
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 16.570 (Bu ay: 170)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware