27'' Ips 240hz Monitör Önerisi
Grafik odaklı 27inç 144Hz HDR400 destekli monitörüm var, oyun için de yanına monitör almak istiyorum. 27 inç FHD minimum 240Hz ve IPS olmazsa olmazlarım. Çıkabileceğim maksimum bütçe 7-8k. Benim bulabildiğim seçenekler; Samsung G4 27", Game Booster GB-2727ff, Gamepower ace A80, Game Booster GB-2728ff+. Önerilerinizi bekliyorum.
windows özellikleri kısıtlandı
ss'lerde görüldüğü gibi windowsun hiçbir ayarını değiştiremez hale geldim. malware taraması virüs taraması herşeyi yaptım düzeltemedim. microsoft'tan yardım istedim önerileri çözmedi. format atmak istemiyorum çok fazla dosyam var.
W10 pencere açılmama sorunu
son 2-3 gündür bu problemi yaşıyorum. program ekle kaldır, ağ görüntüleme gibi birçok yerde bu sorun var üstüne tıkladığında da herhangi bir pencere açılmıyor. büyük ihtimal bir virüs girdi ama taramalarda da birşey çıkmıyor. sadece msi afterburner kurdum sıcaklardan dolayı undervolt yapmak için. vanguard inpoutx64.sys dosyasından uyarı veriyor ama o da msi fan kontrol için kullanılan dosya diye biliyorum ondan olduğunu da sanmıyorum. yardımlarınızı bekliyorum
Amd A10 mu FX serisi mi ?
|
Max 600 TL İşlemci ve Anakart Önerisi
|
Max 600 TL İşlemci ve Anakart Önerisi
|
Max 1300 TL telefon önerileri
|
yeni anakart format gerektirir mi ?
|
|
Ekran kartı tavsiye
|
Meslek: Profesyonel Fotoğrafçı
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 256
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 8.807 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El