Şimdi Ara

yeni anakart format gerektirir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler iyi akşamlar arkadaşlar. sistemi yenilemekteyim yeni anakart ve yeni işlemci aldım. sistemim w7.sorum şu ben yeni sitemi monte etmek istiyorum ama format atmak gerekir mi çünkü önemli bilgiler ve programlarım var yeniden kurması vs ölüm.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    eski anakart msi k9vgm-v amd tabanlı,işlemci athlon x2 5200 - yeni anakart gigabyte 780t-d3l am3+,işlemci athlon II x3 450

• via chipsetten amd ye geciyorsunuz. gerekebilir.
    Bu ara elinizde ki 5200 2.2 ghz mi?
  • via'dan amd'ye geçiş tarafını anlamadım ayrıca 5200 2.7 ghz
  • Via chipsetten (k9v...) den ati chipsete geciyorsunuz. istemesi muhtemel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

iyi günler iyi akşamlar arkadaşlar. sistemi yenilemekteyim yeni anakart ve yeni işlemci aldım. sistemim w7.sorum şu ben yeni sitemi monte etmek istiyorum ama format atmak gerekir mi çünkü önemli bilgiler ve programlarım var yeniden kurması vs ölüm.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    eski anakart msi k9vgm-v amd tabanlı,işlemci athlon x2 5200 - yeni anakart gigabyte 780t-d3l am3+,işlemci athlon II x3 450

format atarsanız daha saglıklı olur yenı anakartınızın drıverını kuracaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • montajı yapsam sistem açılmaz mı yani açılsa eski driverları silerim öyle bi seçeneğim var mı acaba? formatsız bi çözüm bulmam lazımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: *-*ext@cy*-*

montajı yapsam sistem açılmaz mı yani açılsa eski driverları silerim öyle bi seçeneğim var mı acaba? formatsız bi çözüm bulmam lazımda

acılırda mavı ekranla felan karsılasabılırsın en saglıklı yontem format

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi ekran vermese bile format atılması daha stabil çalışması açısından gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.