Almanya laptop
|
kredi kartı borç sorunu
Cümleten selamlar,
Akbank kredi kartımın limiti 12 bin, kullanılabilir limit 900 TL, güncel borç ana ekranda cıkan halıyle -5522 TL
Ancak ben ödeme yaptıkça daha da eksiliyor: mesela 1 tl verdim -5523 oldu Neden ödedikçe eksi değere düşüyor. Taksitli harcamalarım da söz konusu. Bir netliğe kavuşturamadım şunu. Bilenler izah edebilirlerse çok sevinirim.
kredı kartı kullanımı
cumleten selamlar
yunanıstan new balance'den sıparıs gecegım. bır arkadaısn arkadası ıste ordan bır adres verdı sıparısı yunanıstanda vrdiği adrese gecegım. kendısınden sıparıs gecmesını ıstemek gıbı bır durumum yok.
soru şu: urun 85 euro. kredı kartıyla bunu gecsem neye dıkkat etmem gerekıyor. makas vs den etkılenmemek ıcın eur hesabına para atsam ordan cekılebılır mı? tecrubelı arkadaslardan cevap beklıyorum.
saygılar
@OttomanWizard nickli eleman tarafından 3200 tl dolandırıldım. Hesabına para gönderdiğim kişi Murat Yaşar. Nickin arkasına sığındığından kim olduğu belirsiz bu kişi teknik takiple artık ortaya çıkar. Bu @OttomanWizard 2016 yılında üye olmuş. Profil sayfası dürüstlükten dem vuran giriler ve imzası Hz. Ömer sözü. O Hz. Ömer'in adaleti inşallah seni bulup çarpar da hem bu dünyada hem öbür dünyada hak ettiğini yaşarsın. Bundan sonrası savcılık işi. Benden de foruma duyurması ve forumdaşların bunu yayması kalmış. Konu ile ilgili ayrıntılar için https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154055184
13 bin tl'ye telefon tavsiyesi
12-13 bin tl ile depolama, ram, kamera, batarya vs alınabilecek en iyi telefon marka/modeli hangisidr?
whatsapp uygulamasını sadece gruplar için kullanma
merhabalar
whatsapp uygulamasını sadece gruplar için kullanmak istiyorum(iş hayatı). rehberimdeki kişilerin hiçbiriyle burdan iletişim kurmak istemiyorum. bunu yapmanın bir yolu var mıdır?
çelik kapı mercek içi monte kamera
cümleten selamlar,
kişisel bir durum nedeniyle çelik kapı merceğine bir kamera almak zorundayım. bu kamera kapı dışından belli olmayacak, kapıya gelindiğinde telefona bildirim gönderecek, telefondan gerektiğinde izleme yapabilecek özelliklerde olsun isterim. böyle bir kamera var mıdır? fiyatı nedir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
admine not:lgili konuyu tam olarak nerde açacağımı bulamadaığım için konu dışı olarak yazıyorum. gerekıyorsa silinsin.
cümleten selamlar,
konunun yeri burası değilse de şimdiden özürlerimi iletiyorum. kişisel bir durum nedeniyle çelik kapı merceğine bir kamera almak zorundayım. bu kamera kapı dışından belli olmayacak, kapıya gelindiğinde telefona bildirim gönderecek, telefondan gerektğinde izleme yapabilecek özelliklerde olsun isterim. böyle bir kamera var mıdır? fiyatı nedir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
cümleten selamlar,
kişisel bir durum nedeniyle çelik kapı merceğine bir kamera almak zorundayım. bu kamera kapı dışından belli olmayacak, kapıya gelindiğinde telefona bildirim gönderecek, telefondan gerektğinde izleme yapabilecek özelliklerde olsun isterim. böyle bir kamera var mıdır? fiyatı nedir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
210 bine bmw hatchback
merhabalar. fikirlerinizi almak istedim.
bugün bir arkadaş bana arabasını(bmw 1 Serisi 116d EfficientDynamics Joy Manuel 2015 model 140.000 km, 12 bın hasar kaydı, sunroof) 210 bine verebileceğini söyledi. fiyat uygun mudur, başka araçlara yönelmemi önerir misiniz?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 402
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 35.202 (Bu ay: 1.045)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 238 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar