Mikrofon Önerisi (600-800 Lira)
Yakın zamanda mikrofon almayı düşünüyorum. Mikrofonu şimdilik sadece discord için kullanacağım ancak müzikle ilgileniyorum. İleride kayıt da alabilirim. Bu yüzden hem ses kalitesi iyi hem dip sesi az bir mikrofon arıyorum. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
Fallout 4 Vram'in kullanılmaması ve düşük fps
Daha önce forumlarda konu açmadığım için konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Şimdiden kusura bakmayın Fallout 4 le ilgili bir kısım bulamadım. Öncelikle hemen sistemimi yazayım.
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600 AF 3.2 - 3.6 GHz 19MB AM4 İşlemci
Anakart
ASUS PRIME B450M-K DDR4 4400MHz OC AM4 mATX
Ekran Kartı
Asus DUAL Geforce GTX 1660 Super Evo 6GB GDDR6 192 Bit
Ram
Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 CL16
Sistemde herhangi bir oc bulunmamaktadır. Oyun 1080p'de çalışmaktadır.
Fallout 4'ün kendisi de ssd'nin içine kurulmuştur. Oyun Steam'den alınmış orijinaldir ve içinde herhangi bir mod bulunmamaktadır. Oyunu ultra ayarlarda açtığım zaman -ki bilgisayarımın özelliklerinin ultra ayarları kolaylıkla karşıladığını düşünüyorum- ss'de görebileceğiniz gibi Fps'in 25- 35 arasında değiştiğini ve Vram'in neredeyse hiç kullanılmadığını görüyorum. Ayrıca internette fallout 4 için fps testlerinde ryzen 1600 işlemci ve 1650 superle ultrada sabit 60 fps aldıklarını da gördüm. Kendi bilgisayarımda neden böyle bir sıkıntı olduğunu anlayamadım. Yardım etmeye çalışanlara şimdiden teşekkürler.

Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.011 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun