Vodafone iş başvurusu
|
Vodafone teknik saha personeli için nereye başvurulur ?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi. Vodafone teknik saha personelllerini hangi şekilde işe alıyor. Vodafone resmi kariyer sayfasında bu iş ilanları yer almıyor. Nereye başvuracağımızın da bilgisi yok hiçbir yerde. Mesele ben Vodafonun adsl, redbox arıza ve kurulumlarını yapan teknik personel olarak işe girmek istiyorum. Fakat nereye başvuracağımı bilmiyorum. Hiçbir yerde böyle bir ilan yok. Bilgisi olan var mıdır nasıl bir yol izlemeliyim. Vodafone il mü
dürlüklerine gidip elden cv mi vericez yoksa bayiler mi ?
Degoo Premium ömür boyu 10 TB bulut depolama (99$)
Animus Projesi'nin çeviriler ile kazanç sağlaması doğru mu ?
Animus Projesi Çoğunlukla Ubisoft oyunlarını ve farklı oyunları çevirerek kendi sitesinde erken erişim bildimler için para karşılığı abonelik satarak gelir elde ediyor.
Satılan abonelikler için fatura kesiliyor mu ?
Maliye kayıları var mı ?
Vergi ödeniyor mu ?
Çevirisi yapılan ve bu kazanç çarkı içine sokulan oyun şirketleri ile bu konu hakkından izinleri, anlaşmaları var mı ?
Yapılan oyunçevirilerinin giriş kısmında ki oyun şirketine ait açıklamalar veya logoların bazı bölümleri değiştirilip kendi reklamları yapılıyor. Bunu yapmaları doğru mu ?
Red Dead 2'nin çevirisini para ile satmaya kalkışan bir grup vardı ama sonları bekledikleri gibi olmadı.
Bu durum nedir sizce ?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 177
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.025 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic