Tüm envanter satılık
Trade link:
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=4412704&token=xFpjB_8_
Buff fiyatı üzerinden satılıktır.
10k ya kadar knife alınacak
Bütçe 10k. Özel mesajdan sattıklarınızı yazabilirsiniz.
Smt açınca ping problemi çıkıyor
Selam, SMT açıkken anlamsız bir şekilde ping ve jitter problemi yaşıyorum. Sebebi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz?
SMT açıkken:
SMT kapalıyken:
Video olarak şu şekilde:
Selam. Sadece oyun açıkken ping dalgalanmaları yaşıyorum. Ne zaman arkada tarayıcıdan video açsam veya ekran kaydı başlatsam dalgalanmalar düzeliyor. Yardımcı olur musunuz?
Kaça satabilirim?
Selam, 13.nesil Intel sisteme geçmek istediğim için elimdeki sistemi satmayı düşünüyorum. Fiyatlandırma konusunda kafam çok karıştı. Değer olarak ne biçmeliyim fikrim yok. Fiyatları takip eden arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
CPU: 5600X, stok fanı duruyor.
Anakart: ASUS ROG STRIX B450-F Gaming.
Ekran kartı: ROG STRIX GeForce GTX 1080 Advanced Edition 8 GB.
RAM: G.Skill Trident Z RGB series 2x8 GB DDR4 3200MHz.
M.2: 960 EVO 250 GB.
PSU: Cooler Master MasterWatt 700W 80+ Bronze.
Kasa: Cooler Master Master box Pro 5.
Ek olarak elimde bir adet kutusu bulunan garantisi bitmiş 2600X ve stok fanı duruyor. Onu da satmak istiyorum ona ne biçmeliyim?
Selam, TurkNet GigaFiber kullanıcısıyım. Online oyunlarda çok düşük ping alıyorum ve paket kaybı yaşamıyorum. Yaptığım testlerde ortada bir problem gözükmüyor. Ama oyunlarda çok fazla görsel bozukluk ve gecikme hissediyorum. Alt kattan çektiğim VDSL hat ile girince oyunlar daha akıcı ve soft oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ping ve paket kaybı değerleri yeterli mi yoksa bakılması gereken farklı değerler de var mı?
Kulaklıktaki Sesi Mikrofon Karşıya İletiyor
|
Kulaklıktaki Sesi Mikrofon Karşıya İletiyor
|
Oyun İçinde Ses Seviyesi Düşüyor
950 TL Kulaklık Önerisi
|
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X / Soğutucu : Wraith Spire / Anakart : Asus Rog Strix B450-F Gaming / RAM : G.Skill TridentZ RGB Series 2x8 GB DDR4 3200Mhz RAM CL16 / PSU : Cooler Master MasterWatt 700W 80+ Bronze / Kasa : Cooler Master Master Box Pro 5 / GPU : Rog Strix Geforce GTX 1080 Advanced Edition 8GB / Mouse : GamePower Bane / Mouse Pad : Steelseries QcK+ / Headset : James Donkey 712 / |
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X / Soğutucu : Wraith Spire / Anakart : Asus Rog Strix B450-F Gaming / RAM : G.Skill TridentZ RGB Series 2x8 GB DDR4 3200Mhz RAM CL16 / PSU : Cooler Master MasterWatt 700W 80+ Bronze / Kasa : Cooler Master Master Box Pro 5 / GPU : Rog Strix Geforce GTX 1080 Advanced Edition 8GB / Mouse : GamePower Bane / Mouse Pad : Steelseries QcK+ / Headset : James Donkey 712 / |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 248
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 14.656 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware