Merhaba forum insanları herkese selamlar. Malum olaya kadar Hatay şehrinde ikamet ediyordum. Ediyordum diyorum Artık Hatay diye bir şehir kalmadığı için böyle bir şeyde bana denk geldi ben ne yapabilirim şuan Karaman KYK yurdunda kalıyorum. Kargoyu bura çeviremez miyim? Nedir bilen bilen biri vardır elbet yardımcı olabilirsiniz iyi olur. Bir tane kablosuz kulaklık sipariş etmiştim. Çok önemli değil ama ihtiyaç işte canlar.
Merhaba forum insanları. >Asus x370 f gaming anakartın profillerini ayarlarını usbye yedekleme yaparak biosu son sürüme yükselttim. Profilleri usbden tekrar yüklemeye çalıştığımda damage file hatası alıyorum. Downgrade yaptığımda ise aynı profile anında yükleniyor. Yok mu bunun çözümü. Bilen elbet vardır. Herkese teşekkürler.
Merhaba değerli forum insanları.
Kısaca olayın özeti şu şekilde ping düşmesi için statik ip hizmeti alıyordum, eskisi kadar oyun vs oynamadığımdan iptal ettim. İptal ettiğim gibi hattın stabiletesi yok oldu 4 saatte bir kafasına göre net kesiliyor geri geliyor. Bundan önce bir kaç ay içinde böyle bir şey olmadı . Size garip gelebilir ama 3 kere denedim 3ünde de aynı sorun ıp hizmetini iptal ediyorum bağlantım 1-2 saatte kopuyor tekrar tanımlıyorum stabilite geri geliyor. 3 kere test ettim.
11 Haziran 2019 dan beri netspeed kullanıyorum. Ne zaman statik iptal etsem arıza kayıtlarıyla uğraşıyorum. Bunun açıklamasını bilen var mıdır.? Zira temsilciler daha neyi temsil ettiklerinden bir haber kağıttaki kalıp cümlelerden kafam duman atıyor.
75 ve üzeri paket için fiyat\performans iss öneriniz varsa düşünüyorum.
100mpbs 99 tl 17 küsürde sabit ip ödüyorum.
Merhaba sayın forum insanları .
ASUS DSL-AC51 için yeni FW çıktı. Sürüm No Version 1.1.2.3_960
Fw link
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-AC51/FW_DSL-AC51_1123960.zip
ASUS DSL-AC51 Firmware version v1.1.2.3_960 (This product supports both Annex A and Annex B)
Security:
- [Wi-Fi] FragAttacks WiFi Security Vulnerabilities
- [Web] Enhanced protection against XSS attacks.
- [Wi-Fi] Fix the vulnerability of KR00K (CVE-2019-15126).
- [LPRng] Fix the issue that lpd crashed caused by nmap attack.
- [Web] Fix the vulnerability in the network analysis command.
DSL:
- VDSL WAN (PTM) QIS manual setting list updated, added Lebanon ISP Ogero, Australia ISP Superloop and Croatia ISP Hrvatski Telekom (TCom).
- [dsl] Set MCT tlb parameter for dmt.
- [DLA] Drop changing modulation to G.DMT.
- [DSL] Add 'G.INP Stability Adjustment' option for VDSL in DSL Setting > VDSL section.
Bug fixes and enhancements:
- [Wi-Fi] Fix sometimes 2.4G Wireless cannot use iPhone Airplay to Apple TV.
- [Wi-Fi] Fix some customers might not be able to connect to WiFi 5G again after using it for a long time.
- [Wi-Fi] Fix the problem that the DUT crashes when running stress on PON and Wi-Fi for a long time.
- [OPENVPN] Fix openvpn client does not work when there is no "port" in the configuration file.
- [DDNS][Web] Fix unable to login after using DDNS(https 8443 port) for about 3 days.
- [diagnostic] Fix the loss of DSL / WiFi Diagnostic and inaccurate time issue.
- Support option, lcp-echo-adaptive.
- [WLAN][5G] Fix DUT restarts without triggering the force update mechanism.
- [QIS] Set pre-filled ppp login/password for United Kingdom/Scotland/Ireland ISP: BT braodband & BT Business & BT infinity.
- [Web UI] Correct field naming "Class-identifier (option 61)".
- [Web] Correct time zone 'Novosibirsk' in Russia.
- [Web UI] Add a validation to validate target URL.
- [Web] Fix js errors.
- Fix the problem of for IPv6 PPPoE.
- [OPENVPN] update openvpn for CVE.
- [DSL] Enhanced the time for DSL WAN recover from disconnection.
- [Web] Set Stability Adjustment(VDSL) to 15 dB while manual setting area to Turkey.
Please unzip the firmware file first then check the MD5 code.
MD5: 8f91c36eb77af3b1b51ffe16aa7cd38chttps://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-AC51/FW_DSL-AC51_1123960.zip
Toshiba L300 için Linux önerisi
Selamlar değerli forum insanları. Bahsi geçen toşhacı için en az kaynak tüketen bir sürüm arayışındayım.
Donanımlar:
2.17 Ghz Core duo işlemci T3400
ddr2 2+2 ram
SSD 240
Mobile Intel(R) 45 Express Yonga Kümesi Ailesi tümleşim grafik kart GMA4500 toplam 1759mb , ayrılmış 128mb paylaşılan 1631mb
Amaç: Browserda video açma mümkünse takılmadan ve çoklu sekme , teamwivier kullanımı, Vpn kullanımı, video dosyalarını açma.
"Mint sürümünü denedim win 7 den daha ağır çalışıyor."
Apartman Dış Hat Kablo Yenileme
Selamlar değerli forum insanları. 4 katlı Apt. için hali hazırda çekilmiş iç dış telefon/internet Kablosu var lakin çok fazla ek olduğunu düşünüyorum. Kapı girişindeki Telekomun kutusu var oradan direk dışardan kendim kablo çekme düşüncem var . Böylelikle bir nebze kopmaların önüne geçmek istiyorum.
İnternet çok fazla kopuyor hızımı 30 mb kadar düşürmek zorunda kaldım. Sormak istediğim bu kablo işimi görür mü ? Ucuna rj11 soket çakılır herhalde kalın duruyor resimde. Cat 6 için fazla uç oluyor takılan soket bir süre çıkıyor. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.
Selamlar değerli forum insanları belki bilen vardır diye konuyu açtım. Lakin buna benzer içerik bulamadım var ise silebiliriz konuyu ben bulamadım.
Eski kimlik ve ehliyet var . Bunlardan sadece kimliği yenileme yoluna gidip ehliyetle birleştirme mümkün müdür? Yapan var mıdır? Birde ehliyet yeni yasadan önce alınmış A2 sınıfı var o A olarak mı değişecek. Yoksa 2 si için de ayrı ayrı zaman ve para ayırmak mı gerek yenileme olarak. Şimdiden herkese teşekkürler.
Windows 10 sağ tık menü "sıralaması" mümkün müdür?
|
|
Meslek: resepsiyon
BİR HALT YEDİK AMA HADİ BAKALIM..... |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 18.857 (Bu ay: 474)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar