Kingston 500gb PCIe NVMe M.2 Çalıştıramadım
Kullandığım PC;
Anakart: Asus PRIME H510M-K
İşlemci: Intel Core i3 10105F
Kingston 500gb PCIe NVMe M.2 aldım ama bir türlü sistemde görünmüyor.
Bios Güncellemesi ve Aygıt Yöneticisi Kontrolü yaptım. Ama yine de sistemde görünmüyor. Sonra dedim belki m2 slotu bozuktur ve dönüştürücü aldım. Onunla denedim yine de sistemde görünmedi. Normal düz ssdlerde sorun yaşamadım hiç ama m2 ssd başıma bela oldu. Çözüm önerisi olan var mıdır?
i3 10105F yerine i5-11400F olur mu?
Şu şekilde bir sistem kullanıyorum;
Ekran Kartı: Asus TUF-GTX1650 GAMING 4GB
Ram: Crucial Ballistix 16GB(8+8) 3200MHz DDR4 CL16
Sorum ise şu;
i5-11400F işlemcisini alsam benim sistemimle uyumlu şekilde çalışır mı? Çalışmaz ise i5-11400F fiyatlarında benim sistemime göre daha iyi bir işlemci önerisi alabilir miyim? Teşekkürler
Rockstar Launcher Hatası
Hergün açılan launcher bugün açılmaz oldu. Modem interneti ile açılmıyor. Ama mobil internet ile açılıyor. Aynı şekilde socialclub websiteside öyle. Normal modem interneti ile açılmıyor sadece mobil internet ile açılıyor. Durduk yere ne oldu anlamadım. Oyuna her girerken mobil interneti bağlamak zorunda kalıyorum. 100mbit fiber internet var bu arada. Fikri olan yada başına gelen var mı?
Bilgisayarda Anlık Takılma Sorunu İçin Fikri Olan?
Bilgisayarda gerek oyun oynarken gerek masaüstünde iken durduk yere takılmalar oluşuyor. Bu takılmalar maksimum 2-3 saniye sürüyor ve sonra hiç birşey olmamış gibi devam ediyor. Sürücüleri güncelledim ama değişen bir şey olmadı. Kullandığım sistem aşağıdaki gibidir. Acaba bu konuda çözüm için fikri olan var mı?
Ekran Kartı: Asus TUF-GTX1650 GAMING 4GB
Ram: Crucial Ballistix 16GB(8+8) 3200MHz DDR4 CL16
SSD 1: Netac N600 256 GB
SSD 2: Samsung 500gb 870 evo
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 884 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware