15 bin bütçe 55 ekran tv tavsiyesi
15 bin lira bütçem var 55 ekran olarak alabileceğim bu fiyata en iyi televizyon tavsiyelerini bekliyorum dostlar yardımcı olursanız sevinirim.
10.000-11.000 TL sistem toplama
1-Dostlar merhaba, 10-11 bin TL arası bir bütçem var. Monitör hariç oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Konuya çok hakim değilim tavsiyelerinize ihtiyacım var. Performans dışında önem verdiğim şey kasanın çok ses yapmaması
2-Bunun dışında önerdiğiniz parçaları güvenle ve en ucuz şekilde nerelerden alabilirim?
3-Son olarak böyle bir sistemle en iyi şekilde çalışacak kasadan ayrı olarak 3 bin TL'yi geçmeyecek şekilde ve 27inç olması şartıyla bir monitör de önerirseniz çok sevinirim dostlar. Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
10.000-11.000 TL sistem toplama
1-Dostlar merhaba, 10-11 bin TL arası bir bütçem var. Monitör hariç oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Konuya çok hakim değilim tavsiyelerinize ihtiyacım var. Performans dışında önem verdiğim şey kasanın çok ses yapmaması
.
2-Bunun dışında önerdiğiniz parçaları güvenle ve en ucuz şekilde nerelerden alabilirim?
3-Son olarak böyle bir sistemle en iyi şekilde çalışacak 3 bin TL'yi geçmeyecek şekilde ve 27inç olması şartıyla bir monitör de önerirseniz çok sevinirim dostlar. Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Fps sorun var sıkıntı ne yardım lütfen
|
monster laptop fps sorunu acil yardım
|
1700 lira sıfırdan pc
|
Pc hakkında yorum lütfen..
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.151 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware