Askerde ne kadar para harcanır?
HP 15bs054nt
merhaba bu makineye 3900tl yazmışlar 2.el bu para edermi mavi renkte iyi durumda özellikleri
i5 7200u
amd r5 m330
8gb ddr4
240gb ssd
R3 1200 GTX 1050Tİ sistem 2700TL
Merhaba yanlış yerdemiyim bilmiyorum. R3 1200 GTX 1050ti msi 4gt oc modeli 8gb 2400mhz ram 240gb 500mbs ssd 500w 80plus asgard pure kasa bilgisayarım var bunu satışa koydum 2700tl ye sizce uygun mudur az mı yada fazla mı ssd hariç 2400tl ye toplamıştım zamanında şuan 4400 civarı denk geliyor askere gideceğim bu nedenle satıyorum umarım dönünce stok sıkıntısı olmaz yurtdışından yeni sistem toplayıp getireceğim. 24 inc ekran klavye mouse wifi adaptörü vs de var bunlarla birlikte 3000tl uygun mudur sizce?
Ticari araç lazım
evet arkadaşlar transit custom tarzı çok da büyük olmayan en çok 8 yaşında panelvan bir araç lazım. fiyat konusunda sıkıntım var 60bin değerinde 407 var bunla takasada girebilirim (piyasası aslında 75 den başlıyor aslında ama 2sene önce 52ye almıştım) ne önerirsiniz 100bin tl bandlarında
MNG Girişimci Kurye
mng girişimci kurye olarak iş yapan var mı? bugün görüşmeye çağırdılar ücretleri düşük geldi çalışan varsa koşulları aktarabilir mi
edit: bugün görüşmeye gittim detaylarını paylaşayım araştıran olursa denk gelir yardımcı olur belki. paket başı 3tl+kdv eğer o günün paketini ertesi gün teslim ederseniz 2.5+kdv ye düşüyor 3.gün 1.5tl+kdv yani zamanında teslim ederserseniz 3tl+kdv ve ay sonunda 600tl prim ödemesi yapıyorlar. en az 100lt lik bir araç istiyorlar 10 yaşında olmalı en fazla küçük araç istemiyorlar. ilçe ye teslimat çalışmak isterseniz yakıt ücretini ödüyorlar 0.80tl km başına.
ülkenin asıl sorunu
ülkenin asıl sorunu ekonomi adalet devlet parti politika değil asıl sorun sizsiniz demokrasi isteyip demokrasiye karşı çıkan fanatiklik düzeyde parti savunan siyaset yapan bunları yaparken karşısındakini kırıp dağıtan insanlıktan çıkan sizsiniz. tartıştığınız sorunların kaynağı biziz. belki siz yapmıyorsunuz ama herkes yapıyor diye torpil yapanlar ve bu ahlaksızlığı böbürlenerek anlatanlar. herkes yapıyor diye herkesleşenlere soruyorum siz değişmedikçe ne değişecek?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.500 (Bu ay: 582)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic