![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Samsung A32 mi ? Yoksa Redmi Note 10s mi ?
Arakaşlar Merhaba Herkese İyi Forumlar,
Annem için telefon almayı planlıyorum. Kendisi 50 yaşında çok telefon kullanan birisi değil. Mevcut Telefonu Iphone 5 ama Android alacağım. Bu 2 telefon arasında kaldım fakat bir türlü karar veremedim. Redmi Note 10S'in işlemcisi Samsung Galaxy A32'ye göre daha iyi. Ama Samsung Galaxy A32 de SUPER AMOLED ekrana sahip. Annemin telefonda yaptığı maximum şey Candy Crush oynamak. Onun dışında Fotoğraf çeker çeker ise. Kullanıcılar vardır aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim. Anlayacağınız Uzun dönem az sorun yaşayarak kuullanabileceği bir telefon bakıyorum. Bu 2si finalde benim için. Yardımclarınızı bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar, herkese iyi forumlar diliyorum. İnternet sağlayıcımı, internet paketimi ve modemimi değiştrmeyi planlıyorum. Altyapı bana 75mbps'e kadar verebileceği söylendi. Bendeki mevcut modem AirTies 5453 model modem. yani VDSL dahi desteklemeyen bir modem. Fiber altyapı şuan yok ama çalışmalar yapıldığı konusunda bilgi aldım. 600 tl limitim var. Güzel bir modem öğrenebilir misiniz ?
Ne laptop, tablet ve 4 telefon WiFi'ya bağlandığında sorun yaşatmayacak ne de masaüstünde internet kullanırken ping sorunu yaşamayacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İşlemci Chipseti Fırınlanır mı ?
|
|
|
Ekran Kartı Alacağım Yardımınıza İhtiyacım Var
Sizce Bu Hata'nın Sebebi Nedir ?? Yardım
|
Sanırım Ekran Kartım Yanıyor Yardım!
|
|
Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.206 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)