Şimdi Ara

Sanırım Ekran Kartım Yanıyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese iyi forumlar. 1.5 yil önce ekran kartımda sorun oldu ekranda kırmızı yatay çizgiler çıkıyordu ( aşşağıdaki fotoğraflar 1.5 yıl öncesindeki olaya ait.) Ekran kartı tamir edildi. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum fakat yine aynı sıkıntıları hafiften yaşamaya basladim. Fakat bilgisayarda 1 saat bazen 2.5 saat zaman geçirdikten sonra ekranda hafif yatay kirmizi çizgiler meydana geliyor. Yine aynı bilgisayarcıya gittim, " Sorun Ekran kartinda olsa sürekli olur o cizgiler, okadar uzun sûre sorunsuz kullanamazsın" dedi. Problemin Windows 7 işletim sisteminden kaynakladigini dusundugunu ve format atmam gerekdigini söyledi. Az önce sorunsuz kullaniyordum, dedim guncel driverlari guncelleyim, guncelledim ve sorun oluştu. Ekran karti olma ihtimalini arttirdi sanki. Yardimci olursaniz sevinirim.

Sizce windows kaynaklı bir problem böyle sorun yaratir mi ?

Maximum 1200 liraya kadar güzel bir ekran kartı önerir misiniz ? Sanırım Ekran Kartım Yanıyor Yardım! Sanırım Ekran Kartım Yanıyor Yardım! Sanırım Ekran Kartım Yanıyor Yardım!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bende de sapphire r9 280 dual x vardı 5 sene kullandım, 2012 çıkışlı o kart bu kadar süre sonra sorun vermeye başlaması normal mümkün olduğunca idare et bence. 1200 lira civarına da gtx 1650 ya da bir kaç yüz lira fazla verip indirimde yakalarsan 1660 al. ya da rx 5500 de alabilirsin hangisi ucuzsa duruma göre.
  • kosemko K kullanıcısına yanıt
    Siz ekran kartini mi yenilediniz yoksa komple sistemi mi ? Yani yenilediyseniz siz ne koydunuz yeni ekran kartı olarak ?

• gtx 1050 2gb aldım ama çok yetersizdi, sonra onu satıp rx 590 aldım kara cuma'da. sistemi de yeniledim ryzen 5 3600 aldım o ayrı mesele tabi. bottleneck yapmayacak bir kart alabilirsin bütçene göre.
  • kosemko K kullanıcısına yanıt
    1050ti düşünüyordum ama gtx 1650 de fena durmuyor siz dedikten sonra baktım. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

• teşekkürler yardım edebilmişsem ne mutlu.
  • Rasim95 R kullanıcısına yanıt
    1650 yerine rx570 Alinabilir. Daha ucuz hem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıdaki fotografta sistemimin oluştuğu parçalar var. 1650 veya rx570 mevcut anakartim ile uyumlu olur mu ? Eski anakarta yeni nesil denebilecek bir ekran karti alsam ne gibi sorunlar ile karsilasirim ?

• Rasim95 R kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz. Pci geri uyumlulugu var istediginiz karti takabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

1650 yerine rx570 Alinabilir. Daha ucuz hem
    1650 yerine gtx 570 olmaz hocam 1650 almaya paran yoksa rx570 alınabilir aynı performansda yada aynı güç tüketimi olan kartlar değil
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    1000-1200 civari bir butcem oldugunu dusunursek sizce hangi ekran kartini tercih etmeliyim ? 2. El de olabilir en azindan 1 yil civari garantisi bulunan ekran kartlari da tercih edebilirim sorun cikarmaz diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim95

1000-1200 civari bir butcem oldugunu dusunursek sizce hangi ekran kartini tercih etmeliyim ? 2. El de olabilir en azindan 1 yil civari garantisi bulunan ekran kartlari da tercih edebilirim sorun cikarmaz diye dusunuyorum.
    gtx 1650 Super bulabilirsin o fiyatlara
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    1650yerine gayette olur rx570 8gb. Rx570 ile rx580 arasinda daglar kadar fark yok hem 4gb 1650 almak aptalliktir. Farkli oyunlarda 7gb gören vram li oyunlar mevcut. Kaldiki bf5 MP oynamak isterse gene 4gb yeterzsiz kaliyor 2.el de alabilirmiş arkadaş 600-700 arasi rx570 8gb garantili alabilir bu fiyatta rakibi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.