Samsung A 70 garip bişey oldu
Merhabalar dostlar.
Telefonumda bir video izlerken yanlış bişeye mi bastım noldu bilmiyorum. Video yu durdurmaya bastığımda önce pause ikonunu seçiyor ve dıt dıt diye bir ses çıkıyor. 2 kere hızlı basarsan komutu yapıyor. Önce seçmen gerekiyor. Seçince mavi çizgili bir çerçeve oluşuyor önce. Sonra 2 kere hozlı basarsan komutu yapıyor. Kapayıp açtım ama aynı sıkıntı devam ediyor. Sanki bir mod u değişti anladım.
Daha önce başına gelen varmı acaba?
Lenovo Yoga 500(14ISK) bazı tuşlar çalışmıyor!
Arkadaşlar merhaba.
Özcelikle gayet güzel kullandığımı ve üzerine herhangi bir sıvı vs. dökülmediğini belirterek konuya gireyim.
Gayet iyi ve sorunsuz çalışan laptop ım ın artık bazı tuşları çalışmıyor. Tam bakmadım ama sanırım yarısına yakını çalışmıyor.
1 hafta yiğenlerim geldi ve uzaktan eğitim için kullanmaları için 5-6 gün oların kullanımına verdim. Hiçbir problem yoktu. Fakat gittikleri gün açıp internette gezineyim dedim ,ama baktım bazı tuşlar çalışmıyor. Dün format attım ama hala o tuşlar çalışmıyor. extra usb klavye bağlayıp attım formatıda.
Tertemiz ve özenle kullandığım için mekanik değil de acaba yazılımsal mı bir sorun var diye düşündüm. Ama format da çözüm olmadı.
Acaba benzer bir sorun yaşamış birileri ,ya da bir fikri olan var çok sevinirim.
LG LM660S CI modül
|
Ankara-Adobe Premier ve AfterFX iş
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.101 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri