Şimdi Ara

LG LM660S CI modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konulara çok yabancı birii olarak nedir ne değildir hiç bilmiyorum.
    Lakin TRT1 deki Dünya kupası maçlarını izleyemiyorum. Maç başladığın da yayın gidiyor . CI modül yok gibi bir yazı çıkıyor. Çanak dan kablo direk TV ye bağlı yani arada bişey yok.Olması gerekiyor mu? Net de araştırdım biss key diye bişeyden bahsediyorlar ama öyle bişey göremedim TV de...
    Lütfen yardım acill...
    şimdiden çokkk teşekkürler.

• Biskey. Sifrelli maclar icin uydu alicisidir senin sorun yayindan bi zaman sonra guzeliyor farli frekanslarda da trt 1 cikar kontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden nasıl çıkıyor.Baktım kanalla 1 tane trt1 var. nasıl nerden bulurum göstereni :(
  • Dahili uydu alıcınız dvb-s2 ise TRT1 HD şifresiz frekansı 11041 Dikey (V) Sembol 08400

Dahili uydu alıcınız dvb-s2 değil ise
    TRT1 şifresiz frekansı 11919 Dikey (V) Sembol 24444 ten izleyebilirsiz.

Bende dvb-s2 olmadığından TRT1 HD'yi test edemedim. Ama çalışması gerek. Şifresiz yazıyor hd'de. Tv'de Aratıp bulabilirsiniz kanalları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UABarış -- 16 Haziran 2014; 0:40:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopeman

Nerden nasıl çıkıyor.Baktım kanalla 1 tane trt1 var. nasıl nerden bulurum göstereni :(

Tum mac boyunca hicmi gostermiyor ara arami gosteriyor tv markasi ne ayrica kor tarama yaptir.

• TV: LG LM660S
  • Bu tv 2 senelik tv 2.elmi aldin kumandadan settings tusuna bas ok tuslari ile canakanten resimli yere gel sag ok ile otamatik ayarlamaya gel uydu yazili kutucuga okey tusuna bas isaretle 2, asamada yok yazan yerden ilerle en son kor taramayi isaretle arattir yine guzelmezse en yakin uyducuyu cagir anteninin ayarlarina baksin .

• quote:

Orijinalden alıntı: UABarış

Dahili uydu alıcınız dvb-s2 ise TRT1 HD şifresiz frekansı 11041 Dikey (V) Sembol 08400

Dahili uydu alıcınız dvb-s2 değil ise
    TRT1 şifresiz frekansı 11919 Dikey (V) Sembol 24444 ten izleyebilirsiz.

Bende dvb-s2 olmadığından TRT1 HD'yi test edemedim. Ama çalışması gerek. Şifresiz yazıyor hd'de. Tv'de Aratıp bulabilirsiniz kanalları.

:ok teşekkürler.Dediğiniz gibi yaptım ve TRT HD1 de maçı yakaladım :)
    Aynı şekilde NtvSpor da maç yayınlarında gidiyor. Aynı yöntemle onuda açık olarak bulabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.