Şimdi Ara

Samsung UE55JU6070 TV Biss Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Samsung UE55JU6070 TV var. Biss key denilen olayı açıkcası biraz araştırdım lakin hakkında fazlasıyla bilgim yok. Biss key ile lig tv, az tv, idman tv gibi kanalları izleyebilirmiyim? Ayrıca dahili uydulu televizyonlara biss key girilmiyormuş. Bu durumu aşmak için ne gibi bir çözüm bulmalıyım. Bu eulsat gibi birşeyler okudum formdan uyelik falan yapiliyormus. Bu konularda beni aydinlatacak varmi? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni aydınlatıyor kardeş azerspace den idman tv yi iletebilirsiniz laliga inp ve şampiyonlar ligini idman tv den izleyebilirsin ama kendi uydu alıcısı ya bu kanalı alamassın çünki biss key girişi yok anca ve anca biss key girişli harici uydu alıcı ile bu işi çözebilirsiniz. Yada türksatı kendi uydu alıcısında idman tv yide sadece haticinde izlersin yani azerspace hariciye gelir türksat ise dahiliye.
    Maç izleyeceğim zaman haricinde izlersin
    Yada hem türksatı hemde azerspace yi harici uydu alıcısını veririsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Şubat 2016; 20:44:53 >
  • Yani maç izlemek için 2. Anten gerekli bundan bunu anlıyorum doğrumudur?

• Yanlış azerspace yi türksata lnb si yanına lnb bantlayarak izleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: farkole

Yani maç izlemek için 2. Anten gerekli bundan bunu anlıyorum doğrumudur?

Samsung LED TV'ler dahili uydu alıcısı ile Biss çözmez çünkü bu olay diğer ülkelerde yasak. Ancak Arçelik, Vestel gibi yerli üretim televizyonlarda bulunan uydu alıcıları Biss şifresi çözer. Bu sebeple eğer TV'nin dahili uydu alıcısını kullanacaksanız 2. anten yeterli olmayacaktır, ayrıca bir harici uydu alıcı almanız gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LW570S TV AÇILMIYOR
    12 yıl önce açıldı
    Samsung 48ju6570 4K UHD TV
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.