Merhaba,
6 ay boyunca İspanya'da yaşayacağımdan ve şu an için Steam, BeinConnect gibi bazı programlara girişte sıkıntı yaşadığımdan Türkiye IP'li bir VPN programına ihtiyacım var. Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Dün aniden instagram hesabımdan çıkarıldım ve halen ne pc den ne de telefondan giriş yapabiliyorum. Aynı facebook ve aynı telefon numarasına bağlanmış "A":Ana Hesap "F": Fake Hesap kullanıyordum. A hesabıma şu an şifremi unuttum dediğimde telefon ve facebooktan girişle şifre sıfırlama için "F" hesabım için talepte bulunuyormuşum gibi algılıyor. E-mail içinse normalde t***z@h***.com olan mailimine rağmen gönderilen maili t***z@m***.com olarak gönderiyor. Böyle bir e-mailim yok ve daha önceden de sıfırlamalar yaptım mail yoluyla. Bu durumu nasıl çözebilirim? Hesabım çift doğrulamayla korunuyor ve çalınmadığından eminim.
IMEI No'lu Cihaz Klonlu Listesinde: Ne yapmalıyım?
Herkese merhaba, dedemin yaklaşık 5-6 sene önce telefoncudan aldığı tuşlu telefona YASALUYARI'dan klonlu listesinde olduğu için 30.01.2021 tarihinde kapanacaktır diye bir mesaj geldi. Yeni bir telefon almak dışında yapılabilecek bir şey var mı? Olabildiğince ucuza bu sorunu çözmek istiyoruz. Eğer yeni telefon almak dışında bir yol yoksa Teknosa ve Mediamarkt'ta tuşlu telefon bulamadım. Güvenilir olarak tuşlu telefon temin edebileceğim bir yer var mı? Teşekkürler.
Merhaba, HP Deskjest 2060 yazıcısını yıllardır sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Bugün Word dosyasını yazdırırken Yazıcı Online ve Hazır görünmesine rağmen yazdır diyince çıktı alamıyorum. Normalde Yazdırılıyor... sorunu yaşanırdı bazen fakat onu bilgisayarı kapatıp açıp çözebiliyordum. Tüm Hp sürücülerini silip tekrardan denedim yine de bu sorunu çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
:)

Merhaba,
Bir süredir whatsapp'tan gelen fotoğraf ve videolar galerimde görünmüyor. Whatsapp ayalarında medya görünürlülüğüm açık. Aynı zamanda dosya döneticisinde de fotoğrafları bulamıyorum. Galeride gizlediğim klasör de yok kontrol ettim. Çözüm önerileriniz neler?
Teşekkürler.
Gaming Laptobum Düşük Grafikte Kasıyor
|
SIK SIK İNTERNET GİDİYOR
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.580 (Bu ay: 392)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware