Şimdi Ara

NVIDIA Grafik sürücüsü Windowsun bu sürümüyle uyumlu değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ekran kartım GT730 ve Windows 10 kullanıyorum. GameForce Game Ready güncel sürücüsünü kurarken Bu NVIDIA Grafik sürücüsü Windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir hatası alıyorum. Çözüm olarak ne yapabilirim?

NVIDIA Grafik sürücüsü Windowsun bu sürümüyle uyumlu değil

• Yapay Zekanın Yanıtı

NVIDIA Grafik Sürücüsü, Windows'un Bu Sürümüyle Uyumlu Değildir

Eğer "Bu NVIDIA grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bunun nedeni kullandığınız NVIDIA grafik sürücüsünün yüklü olan Windows sürümünüzle uyumlu olmamasıdır.

Sorunu Çözme

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Grafik Sürücü Güncelle: NVIDIA'nın resmi web sitesinden en son grafik sürücüsünü indir ve yükle.
    • Kompatibilite Modunda Çalıştır: NVIDIA Kontrol Panelini aç, "Yardım" sekmesine git ve "Önceki sürümlerle uyumluluk için çalışma" kutusunu işaretle. Ardından bilgisayarını yeniden başlat.
    • Windows Sürümü Güncelle: Windows'un en son sürümüne güncelle. Bu, uyumluluk sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Farklı Sürücü Kullan: Farklı bir NVIDIA grafik sürücüsü sürümünü dene. Daha eski bir sürüm veya beta sürüm deneyebilirsin.

Önemli Not:

Hangi çözümün sorunu çözeceğini garanti etmek mümkün değildir. Her bir çözümü sırasıyla denemek ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol etmek en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • windows orjinal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: laptop77

windows orjinal mi

değil fakat orijinal olmayan diğer bilgisayarımda böyle bir sorun hiç yaşamadım

• https://www.nvidia.com.tr/drivers

bu linkten sürücüyü otomatik tanımasını sağlayın uygun sürücüyü bulacaktır

• Problem windowsun orjinal olmamasından kaynaklanıyor diğer bilgisayarınızda karşılaşmamış olabilirsiniz bütün kopya yazılımlar aynı değil sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.