Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim. Ekran kartım Nvidia Geforce GT 740m. Dün ekran kartımın performansının düştüğünü hissettiğimden dolayı Display Driver Uninstaller ile görüntü driverlarını güvenli modda kaldırdım. Sonra INTEL'i kurdum fakat NVidia'yı bir türlü kuramadım. Aldığım hata "bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı". Ne yazık ki bu. Dün akşamdan beri uğraşıyorum. Neredeyse bütün konulara baktım ama bir türlü sorunumu çözüme kavuşturamadım. Aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcılarında INTEL gözüküyor fakat Nvidia'ya dair bilgisayarda hiçbir kalıntı yok. Olsa onun bir çözümü varmış araştırdığım kadarıyla. Onu deneyecektim fakat Nvidia sanki sır oldu bilgisayardan. Bilgisayarım Lenovo z500. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Gerekirse teamviewer'dan da halledebiliriz. Çıldırma noktasına gelmek üzereyim.
İnteli kaldırıp nvidianın sitesinden uygun driveri indirip kurun ondan sonra inteli kurun.
Anlamadım nasıl bir iş çok kişi yaşamışta hiç çözüm yok
Valla hocam çözümü sistemi geri almakla buldum. Yapacak bir şeyim kalmadı. Performansı da denetim masasından ayarlamalarla düzelteceğim.
Aynı sorun bende de var şuan. Nvidianın eski driverını kaldırdım. Yeniden başlattım. Tekrar driverı kurmaya kalktığımda "Bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı" hatası alıyorum. Recovery yolu gözüktü sanırım..
SORUNU ÇÖZDÜM.
Aygıt yöneticisinde, sistem aygıtları kısmında, sarı ünlem işaretli bir sürücü vardı. Onu kaldırdım, donanım değişikliklerini tara dedim, bu sefer diğer aygıtlar kısmında 3d video deneyleyicisi geldi, sarı ünlemli olarak. Bu şekildeyken driverı çalıştırdım (nvidianın genel driverı) oldu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme