Amd rx 6400 overclock nasıl yapılır
Arkadaşlar merhaba bu gün powercolor amd 6400 aldım lakin bu karta sanırım overclock ve fan ayarı yapılmıyormuş acaba bu kısıtlamalardan kurtulma imkanım varmı.
İphone 6s error9 ve error78 hatası kesin çözüm
Arkadaşlar selam size başıma gelen ve çok uğraşarak çözüme ulaştığım bi anımı anlatacağım
Bataryası değiştirilmek için bana gelen bir 6s telefonun bataryasını değiştirdim lakin telefon başlangıçta elma logosunda kalıyordu bende recovery moda alıp yazılım güncellemeyi veya geri yükle yapmayı denedim ama ne yapsam nafile bir türlü yazılım atamıyordum. sürekli error 9 yada error 78 veriyordu. Çözümü bulduktan sonra sizlerle paylaşmak istedim çünki insanlara faydalı bir birey olmak beni mutlu ediyor. Çözümü sayemde bulan birisi varsa bi hayır duası beni mutlu eder.
error 9 ve 78 hatasının sebepleri:
1-Yerlerine yanlış yerleştirilmiş vidalar(her vidanın yeri farklı anakarta kısa devre olabiliyor )
2-nand entegresi
3-orjinal olmayan kablo
4-yazılımsal sorunlar
çözüm yöntemleri
1-önceki teknik servis vidaları yanlış takmış olabilir yada siz karıştırmış olabilirsiniz ayrıca ekran çıtasındaki demirler anakarta kısa devre olabilir . Batarya ve ekran koruma demirlerini sökerek ekranı 90 derece dik konumdayken yazılım yüklemeyi deneyin bu muhtemel kısa devreleri önlüyebilir.
2-nand entegresi yanmışsa elma logosundayken takılı kalma yerine belli aralıklarla restart atabiliyor buradan tespit edebilirsiniz
3-Telefon bilgisayara recovery modda takıldığında bilgisayarın bildirim sesine dikkat edin bilgisayara eğer bildirim sesi gelmediyse telefon okunmamış demektir.
4-İtunes yerine 3u tools kullanın
Benim çözüm şeklim telefonun koruma demirlerini söktüm elimdeki orjinal samsung kablosu ucuna iphone dönüştürücü taktım çünki elimdeki iphone kablom çakmaydı ardından 3u toolsu açtım yazılım olarak iphonenin dosyaları içindeki orjinal imajı seçtim(itunesten indirilen) ardından en önemli yer aşağıdan QUİCK FLASH MODE seçeneğini seçtim ve yazılımı yükledim bunlar dışında denemediğim yöntem kalmamıştı umarım sizinde işimize yarar.
Arkadaşlar selamlar 1 2 güme xbox one veya one s almayı düsünüyorum xboxun kırılmamış olduğunu biliyorum zaten kırık olmasi veya olmamasi beni ilgilendirmiyo param ile oyun almak istiyorum malum bu aralar fiyatlar iyice arttı bi oyuna 200 300 vermek yerine daha önceden oynayan ve oyunlarından sıkılan takas etmek isteyenler cd sini arkadaşları ile takas edebiliyormu satabiliyormu ha bide en can alici nokta cd ile degilde direkt hesap satin alip o hesaptaki oyunları oynuyabiliyomuyuz yoksa her oyun tek cihazlikmi anliyicaginiz maliyetleri biraz indirmeye calisiyorum cevap vericek arkadaslara tesekkur ediyorum
bilgisayar için hdml kablosu aldım sizce gereklimi
|
Bilgisayarım WİTCHER 3 Ü Açarmı
|
1.000 tl altı telefon önerin
|
Civilation 5 yardım
|
os x mavericks
|
os x mavericks
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.482 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Clash of Clans