Bildirim
1.000 tl altı telefon önerin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
g2 veya xperia c4 -
Huwai g7 -
G2 hem oyundakı gucu ve bataryası hemde hemde kasma donma yasatmaması acısından
ben bır yıl cıvarı kullandım halada kullanıorum daha yarım sanıye kararsızlık kasma donma abuk sabuk hareket yapmadı. -
Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon g2 dir. Daha alt limitlere doğru huawei g7, lenovo p70 gelir... Bir tık üstünde sony z3c almanızı tavsiye ederim... -
G2 veya Xperia Z1. -
BÜTÇEM 1100 TL YE KADAR ÇIKTI ARKADAŞLAR AKLIMDA ZENFONE 2 VAR 4 GB RAMI FLN VAR DE DÜŞÜNÜYORSUNUZ -
BU ARADA SAKIN SONY DEMEYİN SONY KELİMESİNİ DUYDUKÇA TELEFONU PARÇALIYASIM GELİYO SONY ALMAYIN -
Bende samsung galaxy e5 kullanıyorum hiç bir sorunum yok tipi de güzel telefonumda şuan 5 oyun var hiç kasmıyor donmuyor tavsiye ederim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
G2 alın. 1000 TL altına bulursanız çok çok iyi. -
Lg g2 veya lenova vibe x2 ama batarya sorun ondada lg de sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meizu M1 note
Quatro Mobile F1453 plus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ★Conti★
BÜTÇEM 1100 TL YE KADAR ÇIKTI ARKADAŞLAR AKLIMDA ZENFONE 2 VAR 4 GB RAMI FLN VAR DE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
al al Zenfone2 iyidir -
1000 tl altı lg g2 bulsam oondanda alırımda güvenli alışveriş istiyoruum teknosa mediamarkt gibisinden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X