Vodafone Pay uygulamasında kampanyalar kısmından çekinizi alın. 10TL Altı alışverişlerde bile kalan tutarı hesabınıza çek olarak yatırıyorlar.
VATANDA ELEKTRONIK URUN ALIRSANIZ 3 AYLIK GAMEPASS BEDAVA ORNEK ASAGIDA
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD 649TL VATAN
PS5 için monitör tavsiyesi
Merhaba. PS5 için monitör arıyorum. Benim için 144hz vb. Önemli değil. 1080P çözünürlük, mümkünse 27 inc, kaliteli, ghosting yapmayan renkleri çok iyi veren, 2 adet hdmi girişi olan ve 3.5mm çıkışı olan bir monitör arıyorum. Bütçe maksimum 2.000TL. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Enpara Vadesiz Euro hesabımda 570 Euro var. 19 Kasımda PS5 Alışverişi yapacağım. Yapacağım site Amazon.de ödemeyi euro olarak alacak. Enpara ödemeyi euro hesabımdan çeker mi yoksa euroları bozdurup öyle mi amazon'dan alışveriş yapmam lazım ?
Amazon hesabım kapandı
Merhaba. birkaç yıllık amazon hesabım var. .de ve .com.tr adreslerinden alışveriş te yapmıştım. dün amazon.com dan hesabına 1 dolarlık gift card yüklemek istedim ama kartta limit yoktu. denemek için yaptım kısaca. kartı yazıp ödeme yapmaya çalıştığım anda hesabım kitlendi. ardından mail geldi ve benden fatura vb istediler ama kartta para olmadığından ödeme yapılmadı yani fatura gelmedi. hesaba girmeye çalıştığımda faturayı upload etmem istendi ama fatura olmadığından sadece kartımın son 4 hanesini yolladım. buna rağmen tekrar istediler durumu yazarak yazının altına kartımın son 4 hanesini upload ettim.bugün cevap gelmedi bir hesaba giriş yapmayı denedim ve girdiğim e maile ait hesap olmadığı yazıyordu yani hesabı tümden kapatmışlar. nereye ulaşacağım durumu nasıl anlatacağım? hesap kapandığına dair e posta da yollamamışlar. live chate bağlanmak için de hesap gerekli. kasım ayında playstation 5 alacağım durumun çözülmesi lazım. Yeni hesap açsam o da kapanır mı ?
SİLİNEBİLİR
|
SİLİNEBİLİR
|
SİLİNEBİLİR
|
Meslek: Hemşire
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 359
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 49.122 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 484 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun