Herkese selamlar,
Epic games'te RDD2 oyununu bir süre oynadıktan sonra oyundan atıyor ve karşıma windows masaüstü çıkıyordu(herhangi bir hata vermeden)
Acaba aynı şey Steam'de olacak mı diye düşündüm ve Residet Evil Village oyunun oynarken oyundan atma sorunuyla karşılaştım. Sorunun kaynağını bulamıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler
Sistem özelliklerim:
Herkese selamlar,
Boş zamanlarımda rekabet gerektirmeyen hikaye türü oyunlar için ve video düzenlemede kullanacağım bir mekanik TKL klavye arıyorum. Biraz araştırma yaptığımda mavi,yeşil ve kırmızı switch ayrımını fark ettim. Bunların farkını tam olarak ne olduğunu anlamadım. Gereksinimlerime uygun 1000 tl maximum bütçeli klavye önerebilir misiniz?
4000 tl bütçe için 2K monitör tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar,
Yeni bir sistem topluyorum rtx 3060 ti için yeni bir monitör almam gerekiyor tavsiyelerinize başvurmak istedim.
Biraz araştırma yaptım ve şu monitörleri buldum:
LG 27GP83B-B
Dell S2721DGF
Gigabyte M27Q
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Sizce bu monitörlerin hangisi veya sizin tavsiyeleriniz varsa onları bilmek isterim
Aslında ilk önceliğim oyun değil daha çok profesyonel olmayan video montaj kurgu ve photoshop ama bu ekran kartını almışken de çok da olmasa fps olmayan oyunlardan oynamak istiyorum.
Teşekkür ederim. Saygılarımla
ryzen 5600x için hangi hava soğutma
Ryzen 5600x için hangi hava soğutmayı önerirdiniz. Oyun oynamayacağım sadece render video kurgu. Eğer alternatif su soğutma önerileriniz olursa onları da bilmek isterim. Teşekkürler
herkese selamlar.
"HP Pavilion 14-CE3004NT" laptopu "S-LİNK SL-H8K02 HDMI TO HDMI 1.5m 8K Ultra HDR 2.1V" model hdmi kablo ile Asus VA229HR 21.5 monitöre bağladım ama 60 Hz görüntü alamıyorum. HP notebookumun hdmi çıkışı HDMI 1.4b versiyonu ama neden 75 Hz görüntü alamıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Hangi Hoparlör ?
|
Sony mdr-zx300 ve Sony mdr-zx310
|
Creative EP-660 ?
|
maximum 250 tl kulaküstü
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.495 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware