Bildirim
Hangi Hoparlör ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Jazz blues sanat müziği gibi fazla bass gerektirmeyen şeyler dinleseydiniz sonus faber toy derdim direk. Ama pop tarzı müziklerde şuan için dali ikon2 yada monitor audio silver 1 alabilirsiniz. 2000 üstüne çıkıp ikon 6 alınabilir yada rx8. Bu bütçeyi sıfıra harcamayın çöpe atmış olursunuz parayı sıfırda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dali ikon 2'nin Dali Zensor 3'den farkı ne? dali ikon 2 biraz pahalı gibi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: toruncu60
Bu dali ikon 2'nin Dali Zensor 3'den farkı ne? dali ikon 2 biraz pahalı gibi..
Bmw nin Wolkswagen den farkı neyse o...
-
1500 liralik hoparlore 80 liralik amfi baglayinca 100 liralik ses aliniyor ...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Marantz Melody Media M-CR610 almayı planlıyordum ama onu alırsam hoparlörü alamayacaktım ve ani bir kararla bu amfiyi sipariş verdim.. Dediğim gibi tecrübesizim şimdide hoparlör almışken iyi bir şey almayı istedim çünkü daha sonra Marantz'ı almayı planlıyorum... Şu videoyu izlememde bu basit amfiyi almamda etken oldu video -
Bende de smsl 36 var dali zensor 3 ile kullaniyorum da o sebeple yazdim...pek buyuk bir performans bekleme ...
Peki sence ben bu basit amfiye nasıl bir hoparlör almalıyım.. Bu benim için giriş seviyesi bir sistem olsun.. -
Eger ben 1500 tl ye bir sistem kuruyor olsam aktif bir hoparlor alirdim herhalde.
Şöyle bir durumda var en geç 6 ay sonra ben marantz m610 alıcam şimdi aktif hoparlör alırsam nasıl olacak? Bu arada "marantz m610" nasıl, internetten araştırmama göre iyi yorumlar var. -
Bu tür Amp.hiç kullanmadım bilmiyorum ama malum ikinci el sitesinde Dali İkon 2 mk2 var 1500TL yazmış.Güzel Hoparlördür ama sizin Amp.ile nasıl olur hiç tecrübem olmadığı için bilmiyorum.Bildiğim bu fiyat aralığında güzel bir Hoparlör olduğudur..
maalesef 100 liralik ses aliniyor ayni fikirdeyim
Yamaha HS80 serileri düşündüğünüz fiat aralığında seyreden aktif ve güzel hoparlörlerdir.Aynı zamanda Stüdyolardada kullanılmakta.. Ben kullanmıştım sesi detayları ciddi monitörlerdendir.Şimdi HS8 --HS7--HS5 gibi modelleri var.Tatmin edici ses alırsınız kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X