İnternet hızını tam alamamak
Merhaba evimde 1gbps internet var ev iki katlı oturduğum yerde sorun yok evdeki router ile tam hız alabiliyorum fakat elimde fazladan modem vardı bunuda dağıtıcı olarak kullanmak istiyorum hem kablolu hem kablosuz bağlantıyı sağladım ama hız 100 Mbps geçmiyor modem tp link vr600 başka kablo denedim başka porta taktım yok sonuç hep 100 mbps bunun bir yöntemi falan varmı bilen aydınlatabilir mi ?
Fiber aktif edilmesi
Selamlar arkadaşlar mahallemize fiber döşendi her binaya kutular konuldu kablolar bağlandı 1 aya yakındır aktif olmasını bekliyorum hala olmadı Türk Telekom CEO suna yazdım Türk telekomdan aradılar anlattım adam sordu bölge müdürlüğüne suan o bölgede fiber çalışmamız yok demiş ama her şey hazır yapıldı sadece aktivasyon bekliyoruz konuyu üst Telekom’a ileticeğim dedi anlamadığım böyle bir şey olabilir mi bölge müdürlüğünün haberi olmaması falan aktif olmama gibi bir şey söz konusu olabilir mi bilen varsa yardımcı olabilir mi burada yetkili varsa lütfen yardımcı olsun
TürkNet gigafiber yahya kemal
Merhaba herkese istanbul kağıthane yahya kemal mahallesinde oturuyorum acaba gigafiber projesi olur mu bizim mahallemizi de projeye dahil edebilir misiniz
144 Hz Monitör VA Panel vs TN Panel
|
Güvenilir telefon alınacak siteler veya yerler
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.412 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar