Şimdi Ara

Fiber aktif edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar mahallemize fiber döşendi her binaya kutular konuldu kablolar bağlandı 1 aya yakındır aktif olmasını bekliyorum hala olmadı Türk Telekom CEO suna yazdım Türk telekomdan aradılar anlattım adam sordu bölge müdürlüğüne suan o bölgede fiber çalışmamız yok demiş ama her şey hazır yapıldı sadece aktivasyon bekliyoruz konuyu üst Telekom’a ileticeğim dedi anlamadığım böyle bir şey olabilir mi bölge müdürlüğünün haberi olmaması falan aktif olmama gibi bir şey söz konusu olabilir mi bilen varsa yardımcı olabilir mi burada yetkili varsa lütfen yardımcı olsun

• Hocam, kendi bölgenizdeki yetkililere bir gidip görüşün. Onlar net bir şey söyleyebilir belki.

İlle bir ayda verilecek diye bir şey de yok, birkaç ay sürebilir, normal. Benim burada 3 yıl falan sürdü. Daire kapısında kablo bekliyor, ama bekliyor. 😄 Binaya fiber çekilmemiş. 3 yıl sonra sokaktaki kanal bulundu da binalara fiberler çekildi. Komediydi hani. 😃

Ama sizin hemen her şey tamamlanmış, başlarlar yakında. Belki çalışmalar mahallenin başka bir bölümünde daha geç bitmiş, gecikmeler olmuştur
  • Adresi yazın, ftth altyapının binanıza kurulduğunu ve ne zaman aktif olacağını merak ettiğinizi yazın hocam.

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

• Değerli Müşterimiz,

Talebiniz ile ilgili yapılan inceleme neticesinde; hizmet aldığınız adreste FİBERNET (FTTB - T11) ve TTNET FİBERNET (GPON/AE) altyapı uygun olmadığı tespit edilmiş olup fiber altyapı uygun olması durumunda gerekli işlemler sağlanacaktır. Konu hakkında tahmini süre bilgisi iletilememektedir. Türk Telekom müdürlükleri tarafından yapılmakta ilgili TT müdürlükleri destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ yazdım hocam böyle dönüş yapıldı

• Sizinle benzer durumdayım. kelimesi kelimesine aynı cevabı verdiler. Kısacısı yapılan işlerden kendilerininde haberi yok.

• @serdarogl

@blackforreal

https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar

Buradan ilinizi ve ilçenizi seçip TT-OFIS yazanlara bakın. İlçenizde yok ise komsu bir ilçede mutlaka vardır. Bu birimlerde planlama birimi oluyor. Bölgenizin bağlı olduğu müdürlüğün planlama birimi en net cevabı verecektir.

Yalnız benim anlamadığım, binaya altyapı cekilmis bunun ne zaman aktif edileceği ile ilgili bir yanıt verilebilir esasen. Anlaşılan o ki bu cevapları yazanların ekranında eğer o altyapı gözükmüyor ise standart bir yazı yazıyorlar sadece bilgi veremiyorlar devamındaki süreç ile ilgili. Oysa ilgili basvuru ilgili müdürlüğe iletilse oradan daha net cevap gelir gibi geliyor bana ama tabi arka plandaki süreci bilmediğimiz için ne desek farazi kalıyor.

• Hocam TT ofis ariyorum açmıyorlar maalesef şaka gibi
  • Benim de şöyle bir durumum var. Binaya turuncu kablo çekildi ve kutu konuldu. Ancak dairelere 1 senedir kablo çekilmedi. Bir kaç gün önce kontrol ettiğimde altyapı sorgusunda fiber görünmeye başladı. Türk Telekom ile irtibata geçip fiber dönüşüm talebi oluşturdum. Randevu tarihi verildi. Ancak daireye kabl9 gelmediği için olumsuz sonuçlanma durumu var mıdır?
  • techturch T kullanıcısına yanıt

Fiber gözüküyorsa sorguda söylüyorsun gelip kutudan dairene kadar kablo çekip kurulum yapıyorlar

• Hocam binaya kadar fiber kutu konulmuşsa. Binadan eve kadar olan kabloyu Türk Telekom mu döşüyor kabloları yoksa müteahhit mi veya ev sakinleri mi.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum bugün fiber aktif edildi 2 ay gibi bir süre sonra şuan fiber altyapım gözüküyor Türk Telekom’u aradım darladım CEO ya yazdım ama bunlar çözüm olmadı heralde canları ne zaman isterse ozaman açıyorlar gibi bir şey ama siz Türk Telekom genel yada bölge müdürlüğüne bizzat gitmeniz yardımcı olabilir telefonda mesajlaşmayla yapılacağını sanmıyorum çünkü sizinle konuşan insanlarda olaya çok hakim değil gibiler siz altyapı sorguda ne görüyorsanız onlarda onu görüyor heralde ki bulunduğunuz bölgede fiber çalışması yol diyip duruyorlar neyse sonuç olarak kendiniz müdürlüğe giderseniz halledersiniz heralde ama telefonda olucagını sanmam umarım herkes modern internete kavuşur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.