Şimdi Ara

Turkcell kapanan hattın yeniden aktif edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
15.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba turkcell yedek hattıma uzun süredir bakiye yüklemediğim için komple kapatmışlar.
    bu hattı en sorunsuz ve masrafsız şekilde nasıl geri açtırabiliriz.

numara taşıma falan da olur. zaten hattın aslı aveaydı turkcell e taşımıştım.

yani bim,ptt cell ne olursa olsun hattı açtırayım bi şekilde en maliyetsiz şekilde.

yardımcı olabilir misiniz

• kapanan numaranı aradığında aradığınız numara kullanılmamaktadır uyarısını duyarsan hattını komple kapatmışlar demektir. Turkcell iletişim merkezine gidip yeniden aktive etmen gerekir hocam. Farklı operatöre taşıma olmaz çünkü komple iptal edilmiş. 2016 ya girmeden hallet çünkü yeni yılda vergiler de zamlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dediğin gibi kullanılmamaktadır diyor.

hangi operatör olursa olsun bu numara benim için 1 yıl boyunca saklanmıyor mu?
    ben gitsem hangi operatörden olursa olsun açtırabilirim diye düşünmüştüm. yani düşündüğüm gibiyse diye de tamam vergi illa ki ödücem ama nasıl en az öderim ona bakıyorum. kampanyası olan operatör veya sağlayıcı var mı diye merak ettim.
  • kapanan numaran 53x ile başlarsa turkcell
    505 555 ile başlıyorsa avea
    54x ile başlıyorsa vodafone da yeniden açtırabilirsin. Hat kapandıktan sonra 12 ay boyunca operatör saklıyor. Eğer almazsan 12 ay bitiminde numaran havuza düşüyor

• 555 ile başlıyor. Dolayısıyla aveadan açtıracağım o zaman dediğinize göre. Ptt veya bimcell olması farkeder mi peki

• Kapanan hat 1 yıl boyunca bekler gidip normal hat ücreti ödeyip alabilirsiniz 1 yıl geçtikten sonra tekrardan satışa çıkarılır. (hat kimin üstüneyse kimliğinizle ana bayiden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

555 ile başlıyor. Dolayısıyla aveadan açtıracağım o zaman dediğinize göre. Ptt veya bimcell olması farkeder mi peki

avea da açtıracaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok garip bir durum var hattım tekrar açıldı hiç bişey yapmadan.

aradığınız numara kullanılmamaktadır diyordu hatta turkcell ile görüşmüştüm yeniden aktive edilmesi gerektiğini söylemişti.
    şaşkınım biraz.

fikriniz var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.