Dün gece kredi kartımdan mail order yöntemiyle toplamı 180.000 liraya yakın 7 ayrı çekim yapılmış ama bankadan bu harcamalarla ilgili mesaj veya herhangi bir arama gelmedi sadece 7. harcamanın mesajı geldi. Herhangi bir şifre ve diğer harcamaların mesajları gelmedi . Normalde 2-3 kere üst üste harcama sonrası bankanın arayıp bu işlemleri siz mi yapıyorsunuz diye araması gerekmiyor mu ? Daha sonra hemen müşteri hizmetlerinden şüpheli işlem bildirip kartı bloke koydurdum. Yarın sabah hemen banka şubesine gidip kart harcama itirazında bulundum. Harcamalar provizyondaydı banka durumu bildirdiğini söyledi bana bi takip numarası verip yolladı. Daha önce böyle bir durum başına gelmiş olan var mı süreç nasıl işliyor ?
TÜRKCELL SÜPERBOX yardım !!
Öncelikle merhabalar . Ben Erzurum’un bir köyüne öğretmen olarak atandım . Köyümde lojmanımda herhangi bir adsl vb altyapı yok bu yüzden mecburen süperbox kullanmak zorundayım. Online oyun oynayan birisi değilim ancak film ve dizi çoğunlukla izliyorum . Köyde odamda hız testi yaptım ve aşağıdaki fotoğraftaki hızları ve çekim gücünü alıyorum .
Süperboxun 2 kampanyasından birini seçeceğim :
1) Sınırsız 15mb hızlı
2) 4.5G hızında 400 gb kotalı
Fotoğrafı inceleyerek yardımcı olursanız sevinirm .
BİLGİSAYAR ACILMIYOR
|
BİLGİSAYAR ACILMIYOR
|
Pci slotuna usb 3.0 ariyorum
|
|
Ön Panel Girişleri SOrunu
HDD ISIGI
|
Leptop ekran kartı anlayan İçeri acil
lga 1155 pin anakart alınır
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 3.194 (Bu ay: 385)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware