Şimdi Ara

TÜRKCELL SÜPERBOX yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar . Ben Erzurum’un bir köyüne öğretmen olarak atandım . Köyümde lojmanımda herhangi bir adsl vb altyapı yok bu yüzden mecburen süperbox kullanmak zorundayım. Online oyun oynayan birisi değilim ancak film ve dizi çoğunlukla izliyorum . Köyde odamda hız testi yaptım ve aşağıdaki fotoğraftaki hızları ve çekim gücünü alıyorum .

Süperboxun 2 kampanyasından birini seçeceğim :

1) Sınırsız 15mb hızlı

2) 4.5G hızında 400 gb kotalı

Fotoğrafı inceleyerek yardımcı olursanız sevinirm .

TÜRKCELL SÜPERBOX yardım !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam 15mb sınırsız olanı alırdım. Kotayla uğraşmaktansa.

• Biri 750tl biri 1250 tl
    400 gb yetmez diyosan mecbur 15 lik sinirsiz alacan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 gb kotalı olanın yeteceğini düşünüyorum . Ancak telefondan yaptıgım bu hız testindeki hızı süperboxtan alabilir miyim ? Deneyimi olan veya bilgisi olan var mı ?

• Sneakyq7 S kullanıcısına yanıt

Kota yeterli diyorsan 3 aşağı 5 yukari aynı hızi alırsın bence. Ha tabi turkcellde önceliklendir me de var paketler arasında. Fiyat farkını bilmiyordum. Uygun olanını almak daha mantıklı kota yeterse.

• Fiyatı bilmiyorum ama 15 Mbps sınırsız olanı tercih ederdim. 15 Mbps günlük kullanım ve pek çok şey için gayet yeterli. Youtube'ta 4K'ya kadar video izlenir. Web sitelerinin açılış hızı hemen hemen aynı olur. Yoğun indirmeler yapmıyorsanız hani her türlü iş görür. Hoş, sınırsız pakette daha fazla indirmek mümkün...

• Hocam merhaba ben de sizinle aynı durumdayım lojmanda internet altyapısı yok. Eğer aldıysanız sınırsız olanından mı yoksa 400gb'lık olanından mı aldınız? Ve de superboxtan memnun musunuz?@Sneakyq7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercihimne -- 27 Eylül 2023; 21:47:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.