Merhaba Arkadaşlar,
Bitget.com yeni iş ortakları alımı için yeni kampanya başlattı. Ben geçmiş kampanyalarda üye olmuştum. Güzel kazançlar elde ettim. Şimdi tekrar başlatmışlar ve kriterlere göre aylık 20.000$ kadar maaş veriyorlar.
Kampanya Metni;
Bitget Yeni İş Ortağı Alım Kampanyasını sizlere duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Kampanya dönemi süresince, bize katılan ve partnerlik kriterlerini karşılayan iş ortaklarımız Bitget Global İş Ortaklığı Programı çerçevesinde %50 komisyon avantajı ve aylık 20.000 $ bonus kazanmakla kalmayacak, ayrıca 2 ETH ve 50.000 BGB'ye kadar ekstra bonus kazanma şansına da sahip olacaklar. Lütfen bunun Türkiye'ye özel kısıtlı süreli bir etkinlik olduğunu unutmayın, bu fırsatı kaçırmayın, şimdi gelin ve bize katılın
İlk olarak Bitget.com kayıt olmanız gerekiyor.
Kayıt için Refli Link: TIKLA (refimden kayıt olan arkadaşlara, fazla kazanç için nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında konular için bilgi verilecektir
)
Kayıt için Refsiz Link: TIKLA
Kayıt olduktan sonra aşağıdaki linkteki formu dolduracaksınız. TIKLA
Merhaba arkadaşlar
Futures işlemler olduğu için risk olduğunu asla unutmayın arkadaşlar. İlk zamanlar cüzdanı 1-2 kere bende sıfırladım.
Şuan yaklaşık 5000$ cüzdan ile günlük 50-60$ arasında bir geliri düşmüyor
Son aylarda Copy Trader özellikli borsalar moda olmaya devam ediyor. Özellikle Binance Traderwagon ile başlattıktan sonra birçok borsa bu özelliği kendilerine ekliyor. Copy trader konusunda en kullanışlı arayüzü olan borsa bence BİTGET borsası
Borsa hacim olarakta ilk 15 borsa içinde olmaktadır.
Bitget Referanslı kayıt TIKLA (Ref'li üylere 5$ ile 1000$ arasında ödül dağıtılıyor) : Referanslı linkimden olursanız sevinirim. Referans kodu : 2iln
Kullanım paneli çok kullanışlı. İstediğin miktarlarda işlem açabiliyorsunuz. Sorusu olanlara yardımcı olurum.
Copy Trade Mantığını anlatan bir video
Dikkat Edilmesi Gerekenler,
- Kesinlikle ilk giriş limitiniz cüzdanınızı %5'ini geçmesin. Yani 200$ bir cüzdan yaptıysanız kesinlikle ilk giriş limitiniz 10$ olsun. Cüzdan büyüdükçe arttırmanızı tavsiye ederim.
- Çok fazla trade seçmemek gerekiyor. 1 ya da 2 tane trade yeterli oluyor. Çok fazla trader seçtiğiniz zaman kontrol etmek zor oluyor.
- Genelde az işlem açan traderları seçmenizi tavsiye ediyorum
Tavsiye: İlk başta olayı anlayana kadar yüksek meblağlar ile başlamayın derim. benim uzun zamandır tespit ettiğim en güzel oranlar yaklaşık 1000$ lık bir cüzdan ile ilk giriş limitlerini 20$ yaparsanız günlük ortalama 20-25$ düşmeyen kar akmaya başlıyor. Tabi bazı günler zarar da yazdırıyor. Ortalamaya vurunca günlük 20$ düşmüyor.
Güncelleme: 24.04.2023
MoonGladys isimli trader son 10 işlemi: Gayet güzel gidiyoruz şuan için.
Burada dikkat edilmesi gereken bence. Seçeceğiniz kişini açıkta zararda devam eden işlemi olup olmaması.
Günlük İşlem durumlarını paylaşacam.
18.02.2023 durum. (Yaklaşık 11$ kar)
19.02.2023 ( Yaklaşık 15$ kar. 2 işlem daha açabilirdi. Ayarı yaparken eksik girmişim )
20.02.2023 (Yaklaşık 24-25$ kar)
21.02.2023 (Yaklaşık 10$ kar)
22.02.2023 (yaklaşık 11-12$ kar)
23.02.2023 (Yaklaşık 1$ kar - İşler Kesat
Yeni traderlar denediğim için boş günler oldu ama 27.02.2023 tarihinde 1 trader 22$ zarar yazdım. Ama ortama olarak diğer traderlardan kar geldi. Şuan güzel gidiyor.
Merhaba arkadaşlar.
Anket doldur para kazan muhabbeti adına birçok kez konular açılmıştır. Bu konuları açanlar kendileri denemeden açmıştır çoğu kez. Dolar kurunun artmasından dolayı avantajlı bir anket sitesini size öneriyorum.
4 kere ödeme çektim. Ödeme çekim ve ödeme gelen hesap bilgilerimi paylaşıyorum. Resimler tamamen bana aittir.
Anket başına çok güzel puanlar toplanabiliyor. Tek ankette 1600 puan aldığım oldu. Ödemeleri coinbase hesabınıza ETH olarak ödüyor. Her 3150 puana ulaştığınız hemen çekebiliyorsunuz. Günde 4000puan topladığım günler oldu.
Refli Link : Refli bağlantımdan gelirseniz 500puan alıyorsunuz.
Paranızı çekmek için gerekli olan coinbase hesabı açmak için link: Tıkla
Çok basit anketler oluyor. Bazı anketleri doldurması 15dk buluyor.
Ödeme alan arkadaşlar konuya eklerse başka arkadaşlarda görmüş olsun.
Üye olduktan sonra Profil sayfanızı eksiksiz doldurursanız 500 puan kazanıyorsunuz ve anket gelmesi daha kolay oluyor
Merhaba Arkadaşlar.
Güncelleme: 11.02.2020
Projenin Whitepaper yayınlandı. Özetle gezegen sahipleri ve ilk üyeler güzel fırsatlar yakalayacak
Yeni NFT'ler geldi satışa koydum :)
Son dönemlerde moda olan NFT modasına katılmanızı tavsiye ederim. Bu oyunda 3 günde 100binden fazla discord kullanıcısına ulaşmış ve yatırımcı desteği bulmuş ciddi geleceği olan bir oyun. Üye olduktan sonra size çıkan NFT'lerin şuan ki değeri 10$ olanda var 1200$ olan da var. Çıkan nft'yi direk olarak markette satışa sunabilirsiniz.
Anlatım videosu aşağıdadır
Üyelik sadece masaüstü PC'lerde oluyor. Sadece 1 tane Metamask cüzdan ve 1 tane discord hesabı yeterli oluyor.
Metamask Kurmak için :
Discrod için zaten direk üzerinden kayıt olabilirsiniz.
Aşağıdaki Linke girin (Refli link. Ref başı 10pts kazanıyoruz. ilerde değerlenecek.)
Metemask Cüzdanı bağlayın. Ama bağlarken ETH ağını seçin yoksa hata verecek. Burası çok önemli BSC seçili ise hata alacaksınız.
Metamask cüzdan onay isteyecek imza isteyecek hepsini verin. ımmutable x onayı yani. Onay verdikten sonra singin diyerek bütün izinleri onaylayınız.
daha sonra bir ekran gelecek 3 secenek var birini seçin. İçinizden geçen birni seçin. NFT Serisi bunlar.
sonra discord bağlantısı gelecek. discorda girin. discordda unlock a tıklayın. size bir bağlantı gönderecek. o bağlantıya tıklayın ve açılan ekrana e mail adresinizi yazın. Email onayı alamayan arkadaşlar. Discord kanalına gitsin. E-mail-onay kanalı var. Oradaki bağlantıya tıkladıklarında otomatik aktif olacak.
daha sonra mailinize girin ve onaylayın. bu kadar sonra çıkacak
Not: Mail onayı alamayan arkadaşlar. Discord giriş yapıp E-Mail- Vertifikation kanalına giriş yapsınlar. Ordaki butona tıklasınlar ve bir link açılacak. O linke tıkladıklarında mailleri onaylanıyor
sonra
sitesine girin. Sol üstte inveroty oraya girin cüzdanı bağlayın nft nizi satışa koyun. Ben 4 ETH dan koydum satışa
Bazı NFt'lerin Satış fiyatları
Burada gördüğünüz gibi bunlar değerli NFT'ler. en düşük fiyatu 0,3eth yani size geçecek para 1200$ civarı yapacak. Tabi birde değersizler var
Bu değersizler gördüğünüz gibi 1$ bile yapmıyor. Fakat ilerleyen dönemlerde ben bunlarında değerleneceğine inanıyorum. Çünkü bunlarda kısıtlı sayıda üretildi. Ve bu nft lerin hepsi oyunlarda kullanılacak.
Sorusu olanlara yardımcı olurum.
Herkes çıkan NFT'sini paylaşssın ki. bakalım yeni gelenlere değerli çıkma ihtimali var mı. Benim kendi NFT'm
Benim Malım kıymeti. 11000LMX den satışa sundum. Yaklaşık 50k dolar
Tek Katlı Villa Projesi
|
Babil.com Kapandı mı?
|
Aytunç Altındal
|
İçki Matarası Alacam Fikirleriniz Nedir
|
Danbo Alımı Hakkında
|
|
Bir zaman yüksek fiyatlara GPU çakanlar. Görecem Sizleri yakın zamanda :) |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 359
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 14.150 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 142 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic