Şimdi Ara

Bitget.com Aylık Maaşlı İş Ortaklığı Programı. Aylık 20.000$'a kadar maaş imkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bitget.com yeni iş ortakları alımı için yeni kampanya başlattı. Ben geçmiş kampanyalarda üye olmuştum. Güzel kazançlar elde ettim. Şimdi tekrar başlatmışlar ve kriterlere göre aylık 20.000$ kadar maaş veriyorlar.

Kampanya Metni;

Bitget Yeni İş Ortağı Alım Kampanyasını sizlere duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Kampanya dönemi süresince, bize katılan ve partnerlik kriterlerini karşılayan iş ortaklarımız Bitget Global İş Ortaklığı Programı çerçevesinde %50 komisyon avantajı ve aylık 20.000 $ bonus kazanmakla kalmayacak, ayrıca 2 ETH ve 50.000 BGB'ye kadar ekstra bonus kazanma şansına da sahip olacaklar. Lütfen bunun Türkiye'ye özel kısıtlı süreli bir etkinlik olduğunu unutmayın, bu fırsatı kaçırmayın, şimdi gelin ve bize katılın

İlk olarak Bitget.com kayıt olmanız gerekiyor.

Kayıt için Refli Link: TIKLA (refimden kayıt olan arkadaşlara, fazla kazanç için nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında konular için bilgi verilecektir

)

Kayıt için Refsiz Link: TIKLA

Kayıt olduktan sonra aşağıdaki linkteki formu dolduracaksınız. TIKLA

Bitget.com Aylık Maaşlı İş Ortaklığı Programı. Aylık 20.000$'a kadar maaş imkanı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kampanya bitti!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.