bu banka çıldırdı sürekli uçuk kampanyalar yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası.
-
-
Bir de taksitli olacakmış. Vay vay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha dün klima almıştım.. bilseydim 1 gün daha beklerdim 🥲
Harcamada provizyondan düşüp taksitlere de yansımış malesef iptal edemiyorum.
Bu arada Hepsiburada alışverişi yapacaklara visa ile sepette 1000 (duruma göre 1500) indirim + 300 maxipuan kampanyası ile kombolanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H A N -- 17 Haziran 2024; 12:12:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam kardeşim olurda alışveriş yaparsan ne satın aldıysan bizimle paylaşırsan bize de ışık tutmuş olursun.
Benim icin harcama tutarı yüksek olmus.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herkesin ihtiyacı farklı. bu yüzden ışık kişiye göre değişir kardeşim. benim ışığım senin karanlığın olabilir yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 17 Haziran 2024; 12:7:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık kiminse
Alışveriş yapan oldu mu?Alışveriş yaptım 15 bin tl lik ama sayaç işlemedi😞
sayaç hemen islemio iş Bankası biraz zayıf o konuda. ama şartlara uygun alışveriş yaptıysan puanın yatar.
Direk kart ile mi ödediniz? Hepsipay altından kart ile ödendiğinde bazen kampanyalara işlemeyebiliyor. O yüzden her zaman 2 kredi kartı ile ödeme seçeneğinden ödeyip kampanya tutarı kadarını kampanyaya dahil olan karttan kalan kısmı da fark etmiyorsa başka karttan ödüyorum. Bu şekilde e-ticaret kampanyasına her zaman sorunsuz dahil oluyor.
Not: Kampanya şartında Hepsipay dahil değil diye belirtilmiş. HB ödeme menüsü üzerinden kredi kartı ile direk bile ödense HepsiPay altından gidiliyorsa işlemlerde HepsiPay/Ödeme kuruluşu gözüküyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Haziran 2024; 12:47:28 > -
Bildiğim kadarıyla “bakiyeni kullan öde” (hepsipaya yükleyip ödeme) yaptığımızda taksitli ödeme imkanı sunmuyor.
Kartla öde seçeneği üzerinden 9 taksit olarak ödeme yaptım fakat ekstrede hepsipay/hepsiburada şeklinde görünüyor.
Sayaç henüz işlememiş umarım sayarlar. Provizyondan çıkmasını bekliyorum. Eğer olmazsa alışverişi iptal edeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazaramadan Sarı alip deneyen oldu mu?
Taksitli diyor oldu mubu acaba
bilezikde ayni fiyata 3 taksit oluyor
urunun hemen altinda secenek var zaten
denemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sanki limit veriyor ilk kredi.kartım bu bankaya ait sene 2006 18 yıl oldu limitim 1100 TL üzerine çıkmadı başka bankalardan kredi kartı çıkardım bazı kredi kartı limitlerim 250 bin TL'yi bulurken bu bankanın verdiği kredi kartının limitini bir türlü arttıramadım o yüzden bugün itibariyle kapattım cüzdanımda gereksiz kalabalık yapıyor.
|
Limit verse iyi olacak, o kadar saçma bi banka ki, tüm kart limitlerim 200k üstü belki, bu hariç, 2006dan beri kullanıyorum 1000 lira limitim var.
|
Kampanya yapıyor da limit vermiyor limit..
Akbank 1,5 milyon limit veriyor, bu bankada 30 binlik limiti yıllar oldu artıramadım 😡 |
Bu durumu yaşamamak için çoklu kartla Ödeme yapıyorum, alışveriş hepsiburada olarak gozukuyor |
Benzer içerikler
- teklifimgelsin kupon kodu
- getir finans
- midas kripto 200 tl
- ziraat süper şube nedir
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- siber pazartesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- kasım indirimleri ne zaman
- apple müzik öğrenci
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X