Şimdi Ara

iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
18
Favori
28.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım. İyiymiş de deneyen varsa aydınlatsın lütfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faithgebze F kullanıcısına yanıt

Geri kaça alıyor bunu kuyumcu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erturkburak E kullanıcısına yanıt

Piyasanın gram alış fiyatı neyse ondan alıyorlar

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Sen paylaş sorun değil aydınlık mı karanlık mı biz karar verelim. Muhtemelen konu sarı mevzusuna dönecektir zaten
    Not: niye sarı mevzusuna dönüyor? Tabiki siyaset ve ekonomiyle ilgili olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 17 Haziran 2024; 14:43:56 >
  • yusufmet Y kullanıcısına yanıt
    Şu an için olumsuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Front-Back kullanıcısına yanıt

Hocam "Kartla Öde" de HepsiPay altında geçiyor ve kredi kartı ile ödeme ve taksit seçeneği çıkıyor ki zaten işlemlerde Hepsipay/Hepsiburada diye gözükmüş.

"Diğer Ödeme Seçenekleri" altındaki "Çoklu Kredi Kartı " şeklinde ödediğinizde kredi kartında işlem "Hepsiburada İstanbul TR" şeklinde gözüklüyor ve e-ticaret kampanyasına sayıyor. Halihazırdaki 1000TL üzerine 200TL kampanyalarını da bu şekilde harcama yapıyorum ben ve direk sayaca işliyor.

Normalde provizyonda bile olsa işlemden hemen sonra sayaç işlemesi lazım. Hepsipay gözüktüğü için muhtemelen saymadı.

Sonradan MH'e çağrı açıp "belki" çözersiniz ama işlem Hepsipay gözüküyor diyerek banka puanı vermeyebilir.

İşlemin doğru POS'tan geçmesi müşteri sorumluluğıunda ve ön ödeme sistemleri, altın vs. derken e-ticaret sitelerinde farklı koda sahip sanal POS'lar var.

Kampanya dönemi içinde sayacın işlediğini görecek şekilde alışveriş yapsanız daha iyi olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Haziran 2024; 15:8:16 >

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Riske atmamak için dediğiniz gibi yapayım dedim fakat o zaman visa kampanyasını aktif hale getirmiyor. Siparişi de iptal etmiş bulundum ama bakalım ne yapacaz :)

• Front-Back kullanıcısına yanıt

Evet Visa vb. kart türüne özel indirimler 2 kredi kartı ile ödemede geçerli olmuyor.

Duruma göre Visa kampanyası ile siparişi eski şekilde sipariş verebilirsiniz ama sonra MH ile uğraşma durumu var.

• Visa indirimi sonradan mı uygulanıyor yoksa ödeme anında mı düşmesi gerekiyor sayın arkadaşlar

• Tetexos T kullanıcısına yanıt

Ödeme son adımda fiyattan düşerek gösteriyor Visa indirimini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Haziran 2024; 15:32:54 >
  • Sarı olumlu mu ? Visa ile birleşiyor mu?

• 20bin tl mi uçuk ?iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası. 

• Arefe günü sordum 2200 tl den alıyoruz dedi.

• Yani koskoca firmanın müşteriyi düşürdüğü duruma bak. Bir kampanya yapılıyor, kampanyanın amacı hepsiburadadan iş bankası kredi kartı ile alışveriş yapıp puan kazanmak ama bunu yapmak yetmiyor ve bana dayatılan ödeme şeklini incelemem, ödemenin hangi pos cihazından geçtiğini öğrenip ona göre hareket etmem, yanlış pos cihazından geçiyorsa doğrusundan geçirmek için teknik geliştirmem gerekiyor öyle mi? Alsınlar verecekleri puanı başlarına çalsınlar. Nefret ediyorum böyle saçma sapan işlerden. 20000 liralık işlem yaptım ve kampanyaya katılıp hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım. Puan yatmazsa maximum kredi kartını iptal ederim, hepsiburadayı da uzun bir süre askıya alırım. Böyle saçma sapan iş olmaz.

3000 tl ve üzeri alışverişe 300 tl puan kampanyasında hiçbir belirti yok. Kampanyaya dahil olup olmadığını anlayamadım.

Eticaretin maximum kazandıran kampanyasında sayaç işlemiş.

Konu başlığındaki kampanyada 1 tane 2000 TL'lik sayaç kalmış. Harcama yapmadan önce 2 tane sayaç vardı. Sayaç işledi mi işlemedi mi anlayamadım.

iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası.

iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Yaptiginjz alisveris direk alışveriş o zaman ? Yani hepsipay aktarım değil doğrumu anladım?

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt

Evet. Zaten konudaki mesajlardan görüldüğü üzere bırakın cüzdana para yüklemeyi, tek kredi kartı ile taksitli yapılan ödeme bile "HepsiPay/Hepsiburada" gözüktüğü içimn sayaç işlemiyor. E-ticaret sayılması için işlem kaydı "Hepsiburada İstanbul TR" gözüktüğünde sayaç işliyor. O da 2 kredi kartı ile ödendiğinde oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.