Şimdi Ara

iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
19
Favori
28.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vatan bilgisayar firmasını neden hiç dahil etmiyorlar?

• Arkadaşlar, benim de işlem provizyonda Hepsipay olarak gözüküyor..
    Dönem içi işlemlere geçtiği zaman kampanyada işlem tamamlanmış bildirimi alan var mı?
    Kampanya dışı kalmayız umarım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar malum seyden alan oldumu isliyormu kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı şeylerde var mı bir şey

• Valla bi laptop aldım 24.500 den 21.200 e geldi. 2 bin tl puan 300 hb alışverişe puan bin tl hb kupon. Uzun zamandır böyle kombo yapamamıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan bir laptop aldım. Maximum kart ile 6 taksit olarak ödemeyi yaptım. Ancak dönem içi işlemlerde HEPSIPAY/HEP*HEP(1/6 TK) şeklinde gözükmekte. Sayaç çalışmadı. İş bankası musteri hizmetlerini aradım. Sartlara uygun alisveris yaptiysaniz buyuk ihtimalle puaniniz yatar ama Hepsipay olduğu için sayaç islememistir dedi. Bu iş bankasının uygulaması o kadar saçma ve sorunlu ki neresini anlatayım.
    E Ticaretin maximum kazandıran kampanyası ile bu kampanyanın ilgili şartları aynı ama burada sayaç istemezken orada sayaç işliyor. Müşteri temsilcisi de ne şiş yansın ne kebap misali açıklamalar yapıyor.
    Of. Of...

E-Ticaretin maximum kazandıran kampanyası

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan, PazaramaPuan ve MaxiMil kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler, HepsiPay’e yapılan cüzdan bakiye yüklemeleri, HepsiPay’den yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Altın alımları, market alışverişleri, seyahat alımları kampanya kapsamı dışındadır.

E-Ticaret Alisverislerinizde 2.000 TL'ye varan Maxipuan

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar, Aidatsız Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart ile yapılan işlemler, peşin işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan, PazaramaPuan ve MaxiMil kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler, HepsiPay’e yapılan cüzdan bakiye yüklemeleri, HepsiPay’den yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Altın alımları, market alışverişleri, seyahat alımları kampanya kapsamı dışındadır.

• bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Bu ayki alışverişlerde sayaç sacmaliyor. Bende de aynı durum oldu. Maximum mobil yerine işcep uygulamasından bakın sayacın işlediğini göreceksiniz 

• mose17 kullanıcısına yanıt

Sayın Xxxxx Yyyyy,

İşCep veya Maximum Mobil’den katılıma özel Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Pazarama Online, PttAVM ve Trendyol'dan, 17-30 Haziran 2024 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 15.000-19.999 TL tutarındaki ilk taksitli alışverişinize 1.000 TL MaxiPuan ya da 20.000 TL ve üzeri ilk taksitli alışverişinize 2.000 TL MaxiPuan kampanyası düzenlenmiştir.

Maximum Mobil uygulamasında kampanya sayaçlarında zaman zaman hatalı gösterim yaşanabilmektedir. Bununla birlikte, kampanya detaylarında sayaçlara bilgilendirme amaçlı olarak yer verilmekte olup, kampanya kapsamında ödül kazanan müşterilerimizin tespitinde kriterlere uygun olarak gerçekleştirilen tüm işlemler dikkate alınmaktadır.

MaxiPuan yükleme tarihinde (17 Temmuz 2024 ) eksik puan yüklenmesi ya da MaxiPuan yüklenmemesi durumunda talebinizi Bankamıza iletebilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

Müşteri İlişkileri Bölümü

• Aidatsiz kart vardı, bugün kampanya için normal karta başvurdum. Kart Onaylandı, ancak kampanya görünmüyor. Kampanya bitti mi?

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt

hangi site, hangi satıcıdan aldınız?

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Bende de maximum uygulamasında yok, ancak, işcep uygulamasında mevcut.

• Çift kart ile ödemede sayaç işliyor mu?

• En ucuz sarı bomba pazarama’da ama kendi sitesi olduğu için kategoriyi anlayabilir.

• Bu sayaç muhabbeti can sıkıcı
    Mobilde sayaç islemesine rağmen yatirmasalar ne gibi bir hak arabiliriz.
    Nitekim ayrıntılarda altın alımlarında geçersiz diyordu

• mose17 kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

İşbank mobil’de puan kazanıp kazanamadığımızı nereden görüyoruz acaba?

• Black_belt B kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum

• Bugün sarı kız alan var mı
    Haftasonu diye işler mi acaba sayaç

• tarabdi kullanıcısına yanıt

Dün aldım, bugün işledi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.