Sizin durum biraz daha ilginçleştirdi işi. 1000/200 eticaret kampayasında sayacı işletmiş ama 20000/200TL kampanyasında sayaç işlememiş. Ya sayaç sorunu ya da banka işlem kaydında HepsiPay olunca işleri karıştırıyor. |
iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası. (3. sayfa)
-
-
Hocam 20000/2000 işledi mi işlemedi mi anlayamadım. Harcama yapmadan önce 1000 tl ve 2000 tl olmak üzere iki sayaç vardı. Harcama yaptıktan sonra sadede 2000 tl olan sayaç kaldı. Birazdan müşteri hizmetlerini arayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayacın tek başona kalmasından ziyade sayacın işlediğini gösterse daha anlamlı olur. Ama sanırım 2000tl sayacın tek başına kalmasından bu işin olduğunu değerlendireceğiz herhalde :)
-
cep telefonu alabiliyor muyuz bu kampanyayla malum taksitli alışveriş diyor
-
Kampanya yapıyor da limit vermiyor limit..
Akbank 1,5 milyon limit veriyor, bu bankada 30 binlik limiti yıllar oldu artıramadım 😡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart aidatı var mı?
Sanki limit veriyor ilk kredi.kartım bu bankaya ait sene 2006 18 yıl oldu limitim 1100 TL üzerine çıkmadı başka bankalardan kredi kartı çıkardım bazı kredi kartı limitlerim 250 bin TL'yi bulurken bu bankanın verdiği kredi kartının limitini bir türlü arttıramadım o yüzden bugün itibariyle kapattım cüzdanımda gereksiz kalabalık yapıyor.
Bende de aynı şekilde ama iş bankası mobil de sayaç işlemiş
bende de durum böyle
-
Hocam Allah razı olsun. Her zamanki gibi iş bilmez müşteri hizmetleri temsilcisi bir haltı becerip de durumu göremedi. Sizin mesajinizdan sonra işcepten baktım. Bende de sayaç işlemiş. Teşekkür ederim.
Öyleymiş hocam. İşcepten sayacı ilerlediği görünüyormuş. Bunu da hallettik bir şekilde
Maximum genç kartımla hepsiburadadan 25.000₺ ürün alacaktım. Yukarıdaki muhabbeti anlamadım. Sanırım visa 1.500₺lik indirim ile 2000₺ maxipuan birleşmiyor.
Birde ödemeyi normal yerden değilde diğer ödeme seçeneklerinden çoklu kredi kartını seçip +20.000₺ ödemeyi maximum kartla yapacağız sanırım. Böyle yaptığımızda sadece 2000 maxipuan mı alıyoruz? 1500₺ indirimle birleşmiyor mu?
İş bankasının puanları hb’de geçiyor mu?
Al benden de o kadar.Diger bankalarin mobil uygulamari bildirim gönderiyor.Kredi karti limitinizi bilmem kac yüz bin liraya kadar cikarabiliriz diye.Butun bankalardaki toplam limitiniz bilmem ne demeden sadece onay vererek artirabiliyorum.Ayni dönemde Is Bankasi müşteri limiti bilmem ne diye saçma bir dönüş sagliyor.Diger bankalarinkini düşürmeye korkuyorum çünkü diger bankalari düşürsem de Is Bankası limit artirmiyor.Bu sefer de elimizdeki limitten oluyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Atalayq
Maximum genç kartımla hepsiburadadan 25.000₺ ürün alacaktım. Yukarıdaki muhabbeti anlamadım. Sanırım visa 1.500₺lik indirim ile 2000₺ maxipuan birleşmiyor.
Birde ödemeyi normal yerden değilde diğer ödeme seçeneklerinden çoklu kredi kartını seçip +20.000₺ ödemeyi maximum kartla yapacağız sanırım. Böyle yaptığımızda sadece 2000 maxipuan mı alıyoruz? 1500₺ indirimle birleşmiyor mu?Henüz durumu anlamadım
Allah sizden de razı olsun hocam.
Müşteri temsilcilerinden bazılar maalesef hiç bir şeyden anlamıyor.
Çoklu kredi kartını seçmeden devam edin hocam. Hem visa indiriminden faydalandım hem de 2000 puan kazandım. Benim ve konudaki birkaç kişinin yaşadığı sıkıntı maximum uygulaması kaynaklıymış. İşcep uygulamasına bakınca sayacın işlediğini gördük.
Suan visa indirimi vermiyor sanirim
Sarıkız olumlu mu arkadaşlar.2000+1500 Visa indirimi geliyormu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam visa indirim karta mı yansıyor? 25k₺ siparişi geçiyorum. 2000₺ Kampanyaya katıldım. Visa kampanyası otomatik heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X