Hepsiburada'da 30.000 liralık alışverişe 2000tl+200tl e-ticaret puanları ve 500tl visa indirimi işledi az önce |
iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası. (4. sayfa)
-
-
Visa sepette düşüyor hocam. Hepsiburada premium üyesi değilseniz düşmez ama. Kart bilgilerini girdiğinizde visa indiriminin düşmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 19 Haziran 2024; 13:12:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ürün visa kampanyasına dahil değilmiş :) n11de daha ucuz böylelikle. Pos farkı olur mu nn1’de hocam. Oradan daha ucuza gelir öyle.
n11 dahil değilmiş kampanyaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalayq -- 19 Haziran 2024; 13:22:15 >
arkadaşlar kartım masterkart bunu visaya nasıl çevirebilirim? sanal kart yapınca da masterkart oluyor yine
-
Peşin alışverişte kesin olmuyor dimi bu kampanya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20000/2000 maxipuan, visa 1000 tl indirim, hepsiburada 3000/300 maxipuan, 1000/200 maxipuan. Hepsi sayilirsa epey bir kombo oluyor. 2500 puan, 1000 tl indirim. bende alacağım birşey vardı onu aldım.
bende klima çektim. birsürü puanla kombo oluyor zaten en kötü 3 lirayı buldu. +1000 de alırken iniyor
Bankadan visa olanını talep etmek?
-
Ben de aynı mantıkla alışveriş yaptım. Hepsi işliyor merak etmeyin. Çok kârlı bir alışveriş oldu
kredi kartı yok bende, banka kartıba yok bu kampanya sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı kız deneyen varsa dm atabilir mi
Sarı kız da oluyor mu
Limit verse iyi olacak, o kadar saçma bi banka ki, tüm kart limitlerim 200k üstü belki, bu hariç, 2006dan beri kullanıyorum 1000 lira limitim var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şah PlakyoutubeHakkı Bulut-Sarı Kız [© Şah Plak] Parçayı iTunes'tan indirin https://itunes.apple.com/us/album/guzel-als-n-can-m-sar-k-z/id710082629 (C) Şah Plak.https://www.youtube.com/watch?v=mjkZr9U0AXY
arkadaşlar cevap lütfen
sarı kız
-
VİSA 1000 nerede yazıyor ?
-
Biz de bekliyoruz da .bi babayiğit yok mu acaba 😀. Çift kart kullanımda birinci kartın onayı tamamlanınca ilk kart için sayaç işler mi. İşlemeyince alışverişi yarıda kesmeyi düşünüyorum.
Kimse denememis demekki
2000 maxipuan da işcepte sayaç saymış gözüküyor ama maximum mobilde sayaç işlememiş gözüküyor, evet epey kârlı bir alışveriş oldu gibi 😀
Aldığım ürün indirime girmiş kampanyadan da yararlanmıştım şimdi onu iptal edip yeniden alsam sıkıntı olur mu yoksa yine kampanyadan yararlanmış olur muyum ?
Kampanya şartlarına bakmak lazım ama hepsi buradadan aldıysanız visa indirim kampanyası sona erdi galiba ondan yararlanamazsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X