Giriş yaptıktan sonra Kampanyalar/Katıldığınız kampanyalar dan görülebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası. (6. sayfa)
-
-
nereden aldınız hepsiburada mı
-
O zaman riskli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devam ediyor bu ay da
Hepisburada'dan sarı almayı düşündüm ancak bin tl indirimi göremedim visa ile ilgili .. help
-
H.o bana da ihtiyac hangi model link atar mısın
1000 hb kupon nerden nasil geliyordu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 1 Temmuz 2024; 9:32:33 >
Gr mi aldiniz taksit hangisinde var?
1000tl kupon olayi mi o nasil alınıyordu?
Teşekkür ederim.
Bu kadar yıldır kampanyalardan faydalanırım, bunun gibi kafa karıştıranını görmedim. Hb dan alınca kredi kartı seçip, başka kart seçeneği ile ödemene ve kartı kaydettirmeme rağmen ödeme işbankasında hepsipay olarak göründü. Ben de işbank müşteri temsilcisini aradım. Geçersiz olduğunu söyleyince siparişi iptal ettirmek istedim. 3 ürün iptal oldu, diğeri olmadı. Tekrar alayım derken tabletin fiyatı 1500 TL arttı. Kısacası saçma sapan bir şekilde faydalanamamış olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lenovo Loq 15IAX9 83GS007WTR Intel Core I5 12450HX 8gb 512GB SSD Rtx 4050 Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar app.hb.bizLenovo Loq 15IAX9 83GS007WTR Intel Core I5 12450HX 8gb 512GB Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15iax9-83gs007wtr-intel-core-i5-12450hx-8gb-512gb-ssd-rtx-4050-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00006JU7J1?ftid=sdwlnevz3q8nkx9q&magaza=GTI+Bili%C5%9Fim&url_src=ios-product-detail
Buydu aldığım. Kupon direk üründe çıktı. Şuan ne durumda bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu durumu yaşamamak için çoklu kartla Ödeme yapıyorum, alışveriş hepsiburada olarak gozukuyor
Kupon muydu bilgim yok ama konuda bahsedilmiş 1000 tl !den hocam o yüzden sordum .. bilginiz var mıdır kuponsa nasıl kazanılır ?
-
Harcaması Hepsipay gözükenler 2000 puanı alamayacak mı şimdi?
Kesin bilgi nedir?
Cüzdan kullanmadan alışveriş yaparken zaten gene hepsipay yazıyor ama d ödeme/..../hepsipay diye (ortada yazanı unuttum şimdi) diye çıkıyorsa cüzdana yüklemeden çektiğini anlıyorsun.
-
Zaten cüzdan kullanmadım hocam ama sayaç işlemedi..
Hayırlısı bakalım..
Maximum mobilde sayacı işleyen yok.
İşcep'te işledi.
-
Aidatsız karta olmuyormuş hiçbir kampanya yoksa neden var bu kart....
-
Bu durumda da taksit olmuyor değil mi?
-
Temmuz ayında 20.000 TL ye 2.000 TL kampanyasının devam ettiğini görmedim. Size özel olabilir mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X