Şimdi Ara

iş Bankası e ticaret 20000/2000 kampanyası. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
18
Favori
28.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hocam faydalandık
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

bilmiyorum ki hocam, herkes sarıkız diyor gizli tutuyor. demek ki korktukları bir şey var.

• Arkadaşlar ben harcamayı sanal kart oluşturup yaptım. Kampanyaya dahil olması konusunda sorun olur mu? Maximum kartım da dijital.
  • Arkadaşlar bugün mü yatıyordu maxipuan? Gelen var mı?

Edit: gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 15 Ağustos 2024; 8:17:25 >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Evet olumlu
  • tarabdi kullanıcısına yanıt

Kafamızdaki soru işaretleri de son bulmuş oldu, hepsiburadadan tek kart ile ödemiştim maximum uygulamasında sayaç işlememişti ancak işcepde işlemişti. Sorunsuz yattı.

• Maximum puan kullanarak 20bin üzeri taksitli alışverişe puan geliyor mu arkadaşlar.
  • Puanları nerde harcayabiliriz online olarak?
  • orhunn O kullanıcısına yanıt

turna.com'a yüklerseniz yüklediğin kadar da turna hediye ediyor. onun dışında altungold'dan altın alınabilir veya puan harca isimli uygulamada çok sayıda kod var. %5-10 arası komisyon gider bu ikisine

• arifceylan A kullanıcısına yanıt
    Puan hariç ödediğiniz tutar 20.000 üzeri ise gelmesi lazım.
  • Puanları nerde kullanabiliriz Hepsiburada da vs gözükmüyor
  • Pazarama kampanyası ayrılmış bu kampanyada.Pazarama taksitli sarı kız sayıyor mu acaba 15bine 1850 pazarama puan oluyor gelirse güzel oran.

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. Oluyorsa kar bile bırakıyor yatırımlık toplayan için de iyi fiyat.
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

ben de yeni çıkartmıştım. faydalandım. günlük faize attım. hisse senedi gözüme çarparsa hisse senedi alacağım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

ben de yeni çıkartmıştım. faydalandım. günlük faize attım. hisse senedi gözüme çarparsa hisse senedi alacağım. :)

o zaman size yatırım yapmama tavsiyesi vereyim. birincisi, ceza alan şimdiye kadar yok ama nakit avans ve ihtiyaç kredisiyle fon almak, yatırım yapmak yasak.

ikincisi bistte borç parayla hisse almak küçük yatırımcı için en kral kumardır. iddaa oynayın daha iyi, kazanma ihtimaliniz ve oranınız en azından başından belli. 

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt

Olumlu

• orhunn O kullanıcısına yanıt
    migros da geçiyor galiba
    bonus puan hepsiburada da harcanıyor ama maxipuan harcanmıyor galiba
  • Fatih1455 F kullanıcısına yanıt

25000/2000 ile birleşti mi hocam? Ama 25bin harcamanın belirli sitelerden olması var şartlarda.

• befo B kullanıcısına yanıt

Birleşmez hocam

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.