Bina içi internet tesisatı
Merhaba, internet hızımdaki düşmeler, ara ara kopmalar olduğu için bir arıza kaydı bıraktım Türknet'e. Onlar durumu Ttnet'e ilettiler. Saha ekibi kontrol sonrası bina içerisindeki kutuda kadar bir problem bulunmadığını söyledi. Dün internetim koptu ve şuan yok. Türknet'in kendi saha ekibi ile iletişime geçtim. Hiç umutlu olmama rağmen aynı gün içerisinde geldiler. Onlar ile de bina içerisindeki kutunun yanına modemi götürdük test ettik. Kutunun yanında modem çalıştı. Hızı da iyiydi. Problem evime kadar çekilen dandik kabloda. Ev sahibime konuyu açtım. O bizlik bir durum yok, sana sağlam teslim ettik dedi. Kırıp dökmeye şeyimiz yok dedi. Kendisi müteahhit olduğu için yarın kendisini aramamı, elektrikçi göndereceğini söyledi. Kendisi evi tutarken ise nasıl milyonlar kazandığından bahsediyordu :D. Tavrından çıkacak masrafa hiç yanaşmak istemiyordu. Hep derim zaten insan ne kadar zenginleşir ise o kadar pintileşiyor. Bu binanın kendi iç tesisatı ev sahibine ait olması lazım. Sanki evde kablo kemiriyoruz. Neyse arkadaşlar evden 3 ay sonra çıkacağım. belki 1 2 daha uzar. En fazla 4-5 ay daha kalacağım. Çözüm seçenekleri: 1. Ev sahibinin dediği elektrikçiyi mi çağırayım ? Bunda çıkacak kablo masrafı tarafıma kitlenebilir. 2. Yoksa kendim kablo alıp internetten Türknet'in saha ekibine mi yaptırayım. O da aşağı yukarı 50 metre gider diye hesapladık. İkinci seçeneği yapmak içinden geçmiyor. Zira o adama hediye etmek istemiyorum. 3. İnterneti kapatmak bu en son seçenek ve bunu pek düşünmüyorum açıkçası.
Türk Telekom internet hızı sorunu
Sony dualshoch 4 kontrolör
|
120 tl'den arcana alınır
|
Gearbest'ten Colorful Rtx 2060 almak
|
Vx 2276-smhd 500 Tl'ye satmak
|
MANLI 1070 ti
|
i5 9600k vs i7 8700k vs i7 8700
|
B360M BAZOOKA anakart 3200 mhz destekler mi ?
|
Juggernaut arcana alınır
|
Meslek: Dr.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.101 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware